Membeli-belah dengan mudah di PGMall ketika musim PKPB


PKPB menjadikan Rakyat Malaysia berbelanja secara talian

Baru-baru ni Selangor telah di isytiharkan sebagai salah satu negeri yang perlu dilaksanakan PKPB memandangkan kes Covid19 di negeri ni meningkat dan menjadi zon merah. So I yang suka membeli-belah ni nak tak nak kena beli barang secara talian lah sebab minimum satu keluarga untuk keluar beli barang hanya 2 orang untuk 2 minggu ni, anak pun kecil lagi tak berani pula nak tinggal kat rumah lama-lama.. ni pun belum tahu berapa lama kes akan menurun harap-harap tak adalah 'extend' lagi.. 

Banyak jenama dan produk serta laman sesawang yang telah menjadi pilihan utama rakyat Malaysia untuk membeli barangan keperluaan mereka antara salah satunya ialah PGMall.my. Laman membeli-belah secara talian ini telah beroperasi sejak dari tahun 2017 dan merupakan laman nombor 1 diakses dalam Malaysia. Kalau anda semua tahu laman ini telah dilaporkan sebagai TOP 3 dalam 'Iprice Insights' di https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/. Antara yang memudahkan pembeli membeli-belah di PGMall adalah dengan akses bayaran menggunakan c-wallet, 'e-wallet' (GrabPay, Maybank QRPAY, MCash, GrabPay, Boost , Touch n Go dan KiplePay) dan 'paymentgateaway' (FPX dan kad kredit).

Kempen kali ini, PGMall menawarkan kupon promosi hebat yang kita boleh dapat dari laman mereka, antaranya :

Proudly Local

Bermula dari Julai sehingga Disember.
Kod kupon : KBBM20 untuk diskaun RM20 dengan pembeliaan minima RM50.
Kod kupon : KBBM30 untuk diskaun RM30 dengan pembeliaan minima RM100.
Beli barangan keperluaan di rumah dan beri sokongan tempatan dengan #BarangBaikBarangKita https://pgmall.my/proudly-local-campaign


Public Bank


Sah dari 5 Oktober sehingga 31 Disember 2020
Ekslusif untuk pelanggan baru sahaja
Minima 20% untuk perbelanjaan RM30 ( capped pada RM20 )
Boleh dapati di laman sesawang Public Bank

Maybank QRPAY


Bermula dari 12 Oktober sehingga 11 November 2020
Ekslusif untuk pelanggan baru sahaja
Nikmati pulangan tunai RM3 dengan setiap pembeliaan RM15

Huawei


Ekslusif untuk pelanggan baru sahaja
Nikmati diskaun RM3 dengan pembeliaan minima RM15 ke atas
Boleh dapatkan di aplikasi ahli Huawei

Oppo


Bermula dari 5 Oktober sehingga 31 Disember 2020
Hanya untuk pelanggan baru
Nikmati diskaun RM3 dengan pembeliaan minima RM15 ke atas
Dapatkan di aplikasi Oppo

Amacam BEST ke tak tawaran kali ni ? Jomlah membeli-belah dan beri sokongan pada barangan tempatan dengan harga mampu dan berpatutan, okay ?

Scan/Klik pada QR code ni untuk pendaftaran :


I dah joined, anda bila lagi ?

Have Fun Shopping !

Xoxo,
Syafiera

Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com