Sekiranya Anda Berada di Penang, Anda Mesti Mencuba Makanan Yang Sedap Ini

7/07/2020 11:58:00 AM 0
Rindunya nak pergi Penang lagi sekali, dah boleh rentas negeri ni rasa macam happy, seronok, teruja, sebab dah boleh hirup udara yang ...

Apa Nak Makan di Campur-Campur Kitchen @ Dpulze Shopping Centre

7/06/2020 11:49:00 AM 1
Selalunya kita ni biasalah, bila dah boring makan benda sama je hari-hari mestilah nak cuba menu lain, dah alang-alang ke Cyberjaya ni a...

Random post, insecurities, empty dan loneliness

7/06/2020 09:38:00 AM 0
I nak tanya you all, pernah tak you all rasa macam ni.. Rasa tak berguna dan berharga bila tidak diperlukan lagi.. lebih lebih lagi sebagai...

GOLDBAR untuk dimenangi dari CMASA.MY hanya dengan SHARE !

6/28/2020 01:04:00 AM 0
GOLDBAR hadiah utama untuk Dimenangi Emas adalah satu aset yang perlu kita semua ada especially waktu masa kini.Mungkin ianya nampak r...

PG MALL tawar 1% pulangan tunai melalui aplikasi OCTAPLUS

6/23/2020 06:15:00 PM 0
Hi semua ! I nak tanya ni pernah tak you all membeli-belah di PG Mall ? Basically, ianya adalah sebuah laman web untuk anda beli barang...

Red Penguin tawarkan lebih dari 4 kategori hidangan untuk dinikmati

6/03/2020 01:04:00 AM 3
Siapa pernah cuba makanan di Red Penguin? I dah, ini kali pertama I cuba and I'm quite impressed dengan cara penyediaan makanan yang...

Egg-stra PADU Menu Marrybrown bersama telur masin yang menakjubkan

6/02/2020 11:31:00 PM 2
Rasa TELUR MASIN yang EGGSOME ! Siapa dah cuba menu Marrybrown yang terkini dengan rasa telur masin yang menakjubkan.. ?? 😚 Sis dah ...

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com