Ketagih Kopi dari Ipoh buat I tak boleh tidur then kena serangan panik (Panic Attack)

1/14/2020 03:32:00 PM 1
Ketagihan dengan kopi dari ipoh telah melanda diriku.. pantang nampak je kopi tu dekat rak atas microwave mesti cepat-cepat aku capai t...

Tak Ada Mood nak Menaip kini melanda diriku.

1/14/2020 03:03:00 PM 0
I dah masuk umur 30 tahun ni makin lama makin tak rajin nak update blog, dulu masa zaman 2011 waktu aktif berblogging pasal pisang pu...

Tips buang Bulu roma di badan dengan Surker (Epilator murah)

1/12/2020 09:50:00 PM 2
Dah hampir sebulan I guna Surker sejenis epilator murah yang I beli di Shopee once upon a time ago. Reasons I beli sebab I terlampau mal...

Ibu yang menyusu boleh kurangkan berat badan dengan Olathee LUSLIMLABEB !

1/07/2020 08:13:00 PM 2
Ibu Menyusu kini boleh minum Olathee tanpa rasa ragu-ragu Jadi seorang ibu yang menyusukan anak selama 8 tahun berturut-turut ni meman...

Resorts World Genting bawakan keceriaan dan kegembiraan kepada kanak-kanak kurang bernasib baik sempena Krimas Seramai 300 kanak-kanak dirai dan diberi kejutan istimewa Krismas

12/20/2019 02:19:00 AM 6
Genting Highlands, 10 December 2019 – Krismas bukan sekadar meraikan kegembiraan dan keriangan; ia juga adalah masa untuk memberi. Tang...

Rangkaian baru Hada Labo+ Sensitive hydrathing untuk kulit sensitif

12/20/2019 01:56:00 AM 0
Pernahkah anda mengalami kekeringan kulit, terasa ketat, merengsa, gatal-gatal atau kemerahan? Sekiranya anda mengalami semua ini, kemun...

Avon Planet Spa khas untuk manjakan diri di rumah

12/20/2019 12:51:00 AM 1
Bukan senang ya nak cari masa manjakan diri di Spa, sebolehnya nak kena booking awal-awal kalau nak berspa, tapi bila dah booking tiba-t...

Wangian Terbaru Avon Eve Elegance & Eve Confidence

12/20/2019 12:47:00 AM 0
Susulan kejayaan haruman Eve Duet, Avon meneruskan kerjasama dengan bintang Hollywood Eva Mendes bagi mencipta dua haruman baru - Eve C...

Mintox - Ending my journey before the ends of 2019

12/20/2019 12:37:00 AM 0
Mintox adalah salah satu produk untuk membantu detoks badan kita terutamanya jenis yang suka makan tanpa henti ni. Selama beberapa bulan...

Cuti Sekolah ni jom bawa anak ke SuperDayCamp !

12/20/2019 12:07:00 AM 0
Bermulanya cuti sekolah anak-anak kecil yang semuanya sudah mula mahu menghabiskan percutian akhir tahun dengan aktiviti kegemaran merek...

Mid Autumn Festival @ Sunway Putra Mall

12/19/2019 11:34:00 PM 0
Mid Autumn Festival @ Sunway Putra Mall [ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ] 60ft Terowong Tanglung...

Kempen kembali ke sekolah Faber-Castell untuk pupuk kreativiti dan imaginasi kanak-kanak

12/19/2019 10:58:00 PM 2
Trinity  Community Children’s Home  Faber-Castell Malaysia melancarkan kempen ‘Kembali ke Sekolah’ tahun ini dengan tumpuan memupuk kre...

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com