Anda hanya perlukan Keju sahaja ! Seriously..

9/16/2018 11:52:00 PM 0
Sapa sini hantu keju ? Entahlah I ni pun tak tahu kenapa tekak orang Asia bajet-bajet tekak mat salleh kan... Mungkin rasa keju tu rasa c...

Makan Malam sambil layan Fashion Show Busana Perkahwinan di GRAND BALLROOM @SUMMIT HOTEL USJ

9/16/2018 09:04:00 PM 0
Hey you all, I dah lama tau tak pergi persembahan fesyen sambil layan lagu-lagu romantik malam-malam. Rutin harian yang memenatkan dapat ...

H Garden Cafe lokasi sesuai untuk adakan majlis perkahwinan

9/16/2018 05:42:00 AM 0
Impikan majlis perkahwinan romantik ala-ala wedding orang putih terutamanya pada waktu malam ? Here is my suggestion : H Garden Cafe. Caf...

Koleksi Canmake Tokyo 2018 kini boleh didapati di Guardian Malaysia

9/16/2018 03:56:00 AM 0
Bersaiz kecil dan senang di bawa kemana-mana, muat masuk beg, itulah idea terbaru dari Canmake untuk para gadis yang jenis on-the-go. Tak...

Betulkah Jadi Suri Rumah lebih penat dari wanita yang bekerja ?

9/16/2018 01:40:00 AM 0
Ini topik yang sangat menarik.. sebelum nak teruskan, yes I pernah bekerja dan sekarang I adalah seorang suri rumah.... apa pun sebelum ...

Kekal Aktif Kekal Lincah dengan Susu UHT Anlene

9/15/2018 02:44:00 AM 0
Kekal Aktif. Kekal Lincah. Merupakan tagline Susu UHT Anlene untuk menggalakkan gaya hidup yang sihat, aktif dan bersemangat...
www.syafierayamin.com