Althea Milk Peel Cream Mask


Milk Peel Cream mask produk terbaru dari Althea... Ahhh Althea always came out with an awesome product tau. Topeng kupas Krim susu ni haih (sounds weird pula dalam english) 🤪 sapu kat kulit muka lepas tu tunggulah dalam beberapa minit dia bertukar menjadi buih-buih halus.. time tu memang terasa dia punya buih masuk ke liang pori... ugh ugh ugh... apa lagi cuci lah dengan air suam.. lepas dah cuci kulit muka nampak macam cerah semacam, berbeza warna kulit muka dengan leher, so pleaselah sapu kat leher sekali. Hu hu sebab milk peel cream mask ni dia buang sel kulit mati yang degil kat atas permukaan kulit muka tu. Okay okay mesti tertanya apa bahan yang digunakan sampai macam tu sekali kesan segar.







Ni kunci rahsianya :

Bahan aktif seperti AHA & BHA bertindak kelupaskan sel kulit mati untuk kulit rasa lebih licin. Terdapat kandungan Casein protein (milk) untuk meningkatkan kelembapan kulit dan membantu mengekalkan kelembapan sepanjang hari. Kan dah cakap tekstur dia ala ala tanah liat yang berbuih apabila diurut untuk pembersihan lebih mendalam dikawasan pori. YES IT'S CRUELTY FREE too !

Harga USD9 tapi sekarang tengah 10% OFF dapatlah USD8. Nak tahu maklumat lebih lanjut pasal produk ni ?

Sila layari : https://us.althea.kr/milk-peel-cream-mask

#MilkPeelCreamMask #Althea #AltheaKr #AltheaAngels #KoreanProduct#CrueltyFree #BubblesMask #BubbleCleanser #ClayTexture #DeepCleanse#PoresSaver #syafierayamincom #beautyblogger #thebutterflymsia
www.syafierayamin.com