Ewww Jerawat Please GO away dengan Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment


Ewww Jerawat Please GO away.....

Bagi yang tak tahu, Eucerin ni sebenarnya adalah  salah satu produk yang dah lama berada di pasaran dan produknya amat terkenal dengan produk yang mampu mencegah dan merawat masalah jerawat. Kalau you all nak tahu sebelum dari cabaran 14 hari ni pun I ada juga menggunakan Eucerin untuk merawat masalah jerawat yang I alami sejak I dari remaja lagi.

Bayangkan walaupun umur I dah 28 tahun pun jerawat ni tetap nak naik lebih-lebih lagi apabila datang tempoh menstruasi ni. Kalau jerawat I jenis tumbuh hilang tanpa tinggalkan parut tak pe la juga. La ni jerawat yang naik jenis jerawat batu nak hilang dari radar wajah I ambil masa lepas dah kering dia tinggalkan jejak kasih dia pula kat wajah I. I is benggang tau.

Tapi...

Dengan adanya Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment I rasa I dah tak perlu rasa benggang lagi sebab bila jerawat batu tumbuh, I hanya perlu sapu Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment ni pada bahagian jerawat... dan kesan dia boleh nampak seawal yang boleh, jerawat cepat kecut, dia bersih sehingga mendalam sebab memang Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment mempunyai fungsi untuk ' unclog pores.' Bila pori dah tersumbat wajah bebas dari cela katanya...


So di sini I attachedkan you all video I selama 14 hari dengan Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment.. dekat situ you boleh dah nampak kulit I jenis berminyak, kombinasi, paruts are everywhere dan tekstur kulit yang kasar-kasar bak kata orang muka berlubang-lubang..


Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment works in wonder...
untuk yang baru kenal dan cuba Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment..
Korang boleh rasa krim ni agak menyengat..

Apa I buat ?
Lepas I dah bersihkan wajah I dengan cleanser,
I terus sapu krim ni..


Tahan sikit sengatan dia sebab I percaya di kawasan jerawat tu terdapat kuman..
bila kuman di bahagian jerawat terkena krim ni..
kumah-kuman tu semua dah mula rasa macam cacing kepanasan...
lepas dah 10 minit barulah I rasa sengatan ala-ala kegatalan pada jerawat tu dah tak ada..

I cuma dapat rasa liang pori I terasa bebas dari kotoran..
dan gatal pada jerawat dah tiada...
tu sebablah tiada aktiviti menggaru dan memicit jerawat...


Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment ni mampu untuk mengurangkan jerawat dalam tempoh 2 minggu tanpa membuatkan kulit menjadi kering..

Mengurangkan iritasi untuk kulit yang lembut dan sihat..



Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment ni :

  • 95% membantu mengurangkan lebihan minyak pada wajah
  • 94% mencegah cela dari timbul pada kulit wajah
  • 94% mengurangkan bekas jerawat yang hitam
  • 85% mengurangkan bintik putih
  • 83% mengurangkan bintik hitam
  • 81% mwngurangkan jerawat yang keradangan
Dalam Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment ni terdapat :
  • AHA, BHA dan PHA
  • 10% Asid Hidroksi
  • Agen pengelupasan seperti gabungan Asid glikolik, asid salisik dan gluconolactone yang efektif
  • Inovasi A.I
  • Melindungi lembapan dari hilang
Penyebab jerawat adalah disebabkan oleh :
  • Gaya Hidup
  • Hormon
  • Keturunan
  • Pemakanan yang tidak seimbang
  • Tekanan
  • Penggunaan produk solekan yang tidak sesuai
  • Tidak membersihkan wajah dengan rutin penjagaan kulit
Jadi apa lagi jom tengok I punya gambar jerawat sebelum dan selepas 14 hari :








Tadaaa, yay parut tu masih ada tapi... tapi... boleh perasan tak dari jerawat gedang tinggal bekas yang semakin pudar dan samar... tapi paling penting kena rajinlah sapu Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment setiap masa...

cuma bila nak bersolek, tak payah sapu seluruh muka, sapu light light je sebab nanti solekan you all tak melekat nanti you all cakap Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment tak good pula kan.. hee..

tapi I masih prefer you all pakai waktu malam sebelum tidur sebab time tu waktu kita rehat dan kulit kita pun berehat... lagi better lah..

apa-apa pun korang boleh tinggalkan komen di bawah ya mana tahu korang rasa macam nak mencuba produk dari Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment ni hee...

GOOD NEWS semua !
Jangan LUPA join CABARAN 14 hari dengan Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment

Hanya SNAP dan POST untuk menangi wang tunai sehingga RM25,000
Bermula dari 1 Mac 2018 sehingga 31 Mac 2018

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Web : www.eucerin.my
Facebook : www.facebook.com/EucerinMY
www.syafierayamin.com