Urban Decay Naked Heat


Last time I pergi satu karnival teratak glam waktu tu bulan December 2017, I dah updated video, but now I nak update the blog regarding about this Urban Decay naked Heat, niat di hati aku cuma nak jumpa Liana Rosli yang jual jamu tu, aku nak try jamu dia, dah dia cakap dia ada promosi jadi aku sanggup ke Shah ALAM untuk tengok ada apa dekat karnival tu. Fuh sampai je meriah oh dengan usahawan melayu jual pelbagai produk dari jual makeup, pakaian kasut dan macam-macam lagi tapi aku persaan banyak yang jual produk kecantikan la aku rasa macam berada di dunia syurga kecantikan pula. Ha ha.

Macam-macam aku nak beli hehe, tapi bajet RM50 je, selain daripada jamu aku juga target loose powder, fuh memang seronok banyak gila tawaran murah dan kaw kaw.


Once aku jalan-jalan actually aku tersesat tapi aku terjumpa booth Reen johari. Jadinya aku cerita la aku nak beli loose powder semua tu, aku cerita nak masukkan dalam blog aku semua produk yang aku beli dekat karnival teratak glam ni. Hehe.

Dah tu kak Reen Johari tanya macam-macam apa lagi dia siap kasi aku Urban Decay Naked Heat suruh review, jadinya aku ambil dan review. Eh suka lah dapat UD tu.


Warna pigmentasi yang agak pekat memang nampak la sekali aplikasi kat kelopak mata. Sukanya. Berus dia memang smooth and ada depan belakang, satu untuk calit satu untuk blend dan sampai kini la aku guna berus yang sama untuk aplikasikan warna pembayang mata pada kelopak mata aku hehe.











Apa lagi korang boleh dapatkan semua produk yang terkini dengan harga mampu milik di sini :
Pemborong Kosmetik Malaysia
Lubuk makeup terkini dan viral Tawaran harga mampu milik 🌟 Admin 017-2184838 Postage RM8 SM & RM11 SS

https://www.instagram.com/najcosmetics/
www.syafierayamin.com