Produk kecantikan yang ada di NYX Cosmetics Malaysia di Sunway Pyramid Part 2

NYX Liquid Suede Cream Vault
Eii happynya tengok Nyx buat satu set nyx liquid suede macam ni tau, semua warna ada dan didatangkan dalam saiz yang I rasa cukuplah tempoh kau nak habiskan dalam sebulan haha. Tak silap haritu aku dengar dalam RM200++ juga sekotak ni. Eh rasa macam tak rugi beli. Sekarang kan dah banyak parti dekat Malaysia ni jadi kau orang semua  boleh mix and match kan semua warna yang ada dalam 1 kotak tu tau.



Yang ini bahagian Lip bar dari Soft matte lip cream sehinggalah matte lipstick pelbagai jenis warna. Aww.. addicted oh !

Kalau korang pergi NYX jangan lupa berposing di sini tau :)



Soft Matte Lip Cream RM35
Intense Butter Gloss RM33
Butter Lipstick RM32
Matte Lipstick RM32




Apa lagi korang bolehlah pergi NYX Store tau untuk dapatkan semua produk kecantikan dati NYX !

www.syafierayamin.com