watsons natural mosquito repellent patch

11/28/2017 07:36:00 AM


Nyamuk oh nyamuk, kenapa suka gigit kitaorang, kalau sedut lemak of course we all kurus tau. btw I dapat watsons natural mosquito repellent patch ni dari kakak +atiehilmi dot com thanks akak ! we owed you so much. Time tu kak atie terpilih join ambil barangan watsons banyak2, dia kasi I satu patch ni.


Sebab banyak sangan nyamuk lately musim hujan sejuk ni, tapi memang tak larat bau ridsect yang kuat tu, sakit paru-paru je bau ridsect tu. So I ambil patches yang ada muka kucing dengan panda ni lekat kat tangan anak-anak.. tapi bebudak ni suka betul mencabut patches ni, so terpaksa la kena tempek time dorang tidur.


Bau watsons natural mosquito repellent patch bau dia macam herba-herba serai wangi, kalau yang tak suka bau tu nasiblah rugi.. dan biarkanlah nyamuk gigit you all.


Selain tu bahan yang dipakai ialah minyak citronella oil yang mampu memberikan perlindungan yang lama. esok pun masih ada bau.


so korang nak protect anak korang bolehlah guna produk ni korang boleh jumpa dekat watsons watsons natural mosquito repellent patch.

sila layari : www.watsons.com.my

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee