Suryani by Yans Creation menepati citarasa

11/28/2017 08:06:00 AM


Tak sia-sia ikut mak sepupu pergi jalan jalan ke Evolve Concept Mall, memang rekaan pakaian dekat sini fav I, kena citarasa I sebab nampak sopan, sweet, macam gaya wanita bangsawan. hehe.

Tersinggah Evolve Concept Mall ternampak butik baju Suryani By Yans Creation. Pakaian kat sini memang kena dengan taste I. Cantik cantik je. Kalau instafamos hijabis mesti suka suka tengok rekaan pakaian kat sini. Nak beli pakaian cantik macan ni dah ada idea nak pergi mana. Range harga I ingat seribu dua ribu woo. Rupanya jauh lebih..... mampu milik juga la untuk golongan pertengahan macam I ni. Hehe. I pun nak bergaya walaupun $$ nak macam ada macam tak nampak. Heheh.


Tapi I tak tahu you all, at least I dah tahu butik mana nak pergi time cari baju untuk event, musim raya akan datang.

Kalau you all berminat pakaian macam ni boleh singgah ke Facebook : Suryani by Yans Creation

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee