Septilin herba yang membantu merawat selesema dan batuk untuk orang dewasa serta kanak-kanak

9/09/2017 10:02:00 AM


Based on exp last time suspected pneumonia.. cuma not fully simptom... uuu terkontol, non stop coughing plus flu seksa gitu, take time juga ah nak sembuh hiks.. ambil antibiotic sampai habis still non stop juga sakit tang peparu tu.. but then chew called me suruh try katanya untuk flu like that.. haa tapi dia suruh I try len dulu tapi I nak juga try Septilin cause ianya herba gitu..katanya I will feeling better la around 5 days and above.. okay now dah nak masuk 5 days I dok makan 2 biji pagi 2 biji malam so far Alhamdulillah batuk dah kurang peparu tak sakit, malam malam tidur nyenyak sesangat.. so far badan dah selesa.. septilin ni bukan penyembuh penyakit ye cuma ianya bantu boost immune system.. kalau masih tak sihat atau sakit lagi sila lah berjumpa dengan doktor yang berdekatan..

Disclaimer : yang ni based on my experience.. warna biru tu nampak macam gula gula yang kita selalu makan tau.. korang yang nak cuba tolong telan terus nak hisap boleh tapi dalam herba tu pahit tau.. hahaha.. untuk bebudak pun ada dalam bentuk cecair syrup.. aku rasa nak cari juga yang jenis syrup tu sebab nak anak aku bebas flu and coughing juga.. 💗💗

Nama herba ni : Septilin Himalaya Healthcare Malaysia

— at Himalaya Herbals Malaysia.

Paling menarik Septilin pun didatangkan khas untuk kanak-kanak, ape lagi tak sabar aku nak pergi store Himalaya beli Septilin.




Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Website : http://himalayamsia.blogspot.com/
Facebook : @HimalayaHealthCareMalaysia
Instagram : @HimalayaMalaysia

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram