Kurin tawarkan makanan yang berkhasiat On The Go !

9/09/2017 11:24:00 PM



Melihat gaya masa kini amat merungsingkan bagi segelintir yang mempunyai kesedaran mengenai pengambilan makanan yang sihat, bersih, serta berkhasiat. Kadang-kadang sebab terlampau sibuk tak sempat nak masak makanan yang berkhasiat bantai p makan maggie laks kan, jadi sekarang dengan adanya outlet Kurin di Nu Sentral memudahkan lagi you all makan tanpa ragu-ragu. Hiks  paling best tawaran harga di Kurin SANGAT affordable ! :)



Tanpa perasa tambahan mahupun bahan pengawet menjadikan Kurin ini agak 'special' malahan sangat lengkap berkhasiat seperti omega, lean protein, fatty acids dan juga fibers. Kebersihan adalah nombor satu yang dititikberatkan oleh Kurin supaya tiada kuman atau virus sempat hinggap di setiap sudut.

Paling menarik KURIN kini menawarkan konsep ON THE GO dimana you all tak payah tunggu lama dan beratur panjang. Kaunter TRANSPARENT dimana korang boleh nampak sendiri cara penyediaan makanan oleh Food staff di Kurin. BEST sangat bila KURIN menawarkan DELIVERY servis di sekitar Lembah Klang bagi yang tiada masa atau terlalu sibuk nak singgah cari parking bagai.


Korang juga boleh buat sendiri Poke korang,


  1. Pilih BASE sama ada nak DON, Pokeritto, atau salad
  2. Lepas tu pilih PROTEIN sama ada nak TUNA, Torched tuna, torched tofu, salmon, torched salmon atau grilled chicken.
  3. Lepas tu pilih perasa yang korang nak.
Bekas kecil pilih boleh pilih 3 jenis buah dan sayuran manakala yang besar korang oleh pilih 4 jenis buah dan sayuran.


Tadaa dah siap, time to MAKAN !


Donut Sushi 1 RM9 beli 2 RM15

Health and Happiness Set RM18 per box

Puding I dapat rasa haritu Strawberry with Blueberry Chia Seed & Banana Chia Seed Pudding harga lebih kurang RM10-11

Pelbagai Jenis minuman paling best JUICES la !

Ada juga pilihan Superfoods macam campuran kacang, granolas dan nut butters


Dekat Kurin ni macam-macam makanan yang sihat dan berkhasiat korang boleh dapat dengan harga yang berpatutan. Free delivery sekitar kawasan Bangsar, Bangsar South, Hartamas, KLCC, dan Mont Kiara bermula dari pukul 11 pagi sehingga 2 petang sahaja untuk belian atas RM50 dan RM5 setiap belian yang tak melebihi RM50.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Web : www.kurin.com.my
Facebook :Kurin.my
Instagram :Kurin.my
Telefon : 019-390 7381

KURIN
Lot 5-10, NU Sentral Mall
201, Jalan Tun Sambathan
50470 Kuala Lumpur

Waktu Operasi :
Isnin- Jumaat: 8:00 am - 10:00 pm
Sabtu dan Ahad : 10:00 am - 10:00 pm

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram