MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT

9/09/2017 11:45:00 PM




GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw.

💗💗💗💗💗💗💗💗💗
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di MBH Haircare Malaysiaboleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau.

*Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur

📍 High Frequency
----
- Bertujuan untuk memberi renjatan lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
📍 LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
📍Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut
.
📍 Herba 9 Ayur
-----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu dapat memberikan baja kepada folikel rambut

& langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette #influencer #like4like #comment4comment#mommyblogger #ClozetteBloggerBabes #ShopMyEnvicase #juicywasabi

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram