Bakar Lemak, Kurangkan Kolestrol, Kawal selera Makan dengan Jeli ? | CENTA SVELTE SLENDER JELLY

6/29/2016 05:15:00 PM

 

Hi everyone !
Safiera again !
So harini I nak update produk yang dikatakan mampu mengurangkan tahap kolestrol yang terover tu.
Since My hub ada masalah kolestrol yang tinggi walaupun dia kurus, jadi memang kena menjaga pemakanan, kena makan makanan yang tak naikkan kadar kolestrol la.

Jadi baru baru ini, ramai kawan kawan dah ada yang update pasal CENTA SVELTE SLENDER JELLY, Jeli yang mengandungi ekstrak Garcinia Cambogia yang boleh mencegah pembentukan lemak dalam badan, boleh mengurangkan nafsu makan dan jua mengawal kadar gula dalam darah dan kolestrol.

Sebagai rakyat Malaysia yang mempunyai pelbagai jenis makanan yang tinggi kolestrol jadi ini mungkin salah satu produk yang boleh membantu kita untuk mengatasi masalah kesihatan.

Paling best Produk  CENTA SVELTE SLENDER JELLY ni datangnya dalam bentuk jeli, ala jeli yang anak-anak kita suka makan tu, tapi jeli ni jeli berkhasiat lah. Jangankan I yang suka makan malahan anak-anak I pun suka makan juga.

Selalunya kita jumpa ubat kolestrol semuanya dalam bentuk cecair, tonik atau pil tapi yang ni berbeza sikit. yang ni dalam jeli dan sudah dibungkus cantik-cantik mengikut saiz kuantiti yan diperlukan. Senan nak bawa pergi travel, just koyak, makan and recycle the plastic. Simple kan ?

Disebabkan kolestrol yang tinggi ianya boleh mendatangkan bahaya contohnya jika tak terkawal boleh mengakibatkan penyakit jantung. Kolestrol ni ada dua, kolestrol baik dan jahat tapi kita taknak yang kolestrol jahat ni sebab dia boleh mengakibatkan saluran darah tersumbat mana tahu ianya mampu mengakibatkan strok ataupun mati mengejut bila oksigen tak sampai ke otak.


 

Antara kelebihan/ kebaikan yang anda boleh dapat dari CENTA SVELTE SLENDER JELLY :
  1. Dapat membantu membakar lemak
  2. Mencegah pembentukan lemak
  3. Mengaktifkan metabolisma
  4. Menguatkan imunisasi
  5. Mengurangkan nafsu makan
  6. Menyahkan toksik dalam badan
  7. Tiada bahan pengawet
  8. Bebas gelatin
  9. Menggunakan Bahan-bahan natural/alami 
Antara tanda dan Bahanya Obesiti :
  1. Penyakit Jantung
  2. Dada mengelebeh
  3. Perut berlipat dan berbenjol
  4. Peha Menggeleber
  5. Sakit Lutut
  6. Lemak di bahagian pad bahu
  7. Lemak di bahagian lengan
  8. Kesan rekahan
  9. Pinggang besar dan punggung besar
 

Antara bahan yang ada di dalam CENTA SVELTE SLENDER JELLY :
  1. Ekstrak Garcinia Cambogia  atau pun brindleberry
  2. ekstrak Young Honey Orange  
  3. Acai Berry
  4. L-carnitine
  5. Purple Tea
Jangan risau jika anda tidak makan dengan banyak sebab dengan mengambil jeli ni ianya sudah membekalkan tenaga, karbohidrat, dan fiber yang cukup untuk badan. 

Acai beri ni agak famous tau untuk merawat masalah penyakit kolestrol sebab kaya dengan anti-oksidan serta berserat tinggi.

Brindleberry ataupun Garcinia Cambogia ni macam buah labu tau ianya boleh mengawal pembentukan lemak kot. hee.
 
 

Sangat direkomen untuk mereka yang mengalami masalah kegemukan, kolestrol jahat tingi dan mereka yang ingin nampak kurus dan langsin.

Cara pengambilan perlu diambil 1 saket sebelum makan pagi dan 1 saket sebelum makan malam. Untuk kesan terbaik, anda digalakkan meminum air 300ml setiap kali pengambilan 1 saket. Mesti dimakan dengan cepat setelah dibuka.

Amaran keras !
  • Mereka yang hamil perlu mendapatkan nasihat doktor dahulu.
  • Sila simpan di tempat yang dinin dan kering.
  • Disebabkan tiada pewarna tiruan dan kebanyakan mengunakan bahan natural, rasa dan warna mungkin berlainan setiap batch. Warna ini tidak akan menganggu kualiti jeli ini.
 

Setiap satu kotak mengandungi 20 saket SVELTE SLENDER JELLY cukup untuk pengambilan 10 hari.
 
 

Setiap saket mempunyai tarikh  exp. Make sure dah buka terus habiskan.
 

Jeli ni rasa dia sedap, I makan untuk pastikan kadar kolestrol dan gula dalam darah I terkawal, memandangkan I ni kuat makan, I perlukan alternatif untuk pastikan nafsu makan dapat dikurangkan.
Bagi saya CENTA SVELTE SLENDER JELLY sangat bagus untuk diambil sebab ianya lengkap denan nutrisi untuk pastikan badan mendapat nutrien walaupun tidak mengambil makanan yang banyak. Dan ianya sangat mudah untuk dibawa kemana-mana.



Kena ambil dengan konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik !

Korang boleh dapatkan Centa Svelte Slender Jelly ni di Guardian, Watson dan farmasi yang berdekatan. Harga dalam RM95.29  termasuk GST . Sesuai untuk yang ingin slim, sedap, mudah dan berkesan dalam masa 24jam BURN, STOP,REDUCE.



 

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee