LashPOP False Eyelashes - First Love (2 Pairs) dari ZEN ZEN DREAM

5/06/2016 03:52:00 AM


Hi semua syafiera here !
Sorry, lambat sikit nak update pasal LashPOP False Eyelashes - First Love (2 Pairs) dari ZEN ZEN DREAM  ni. Last time I cuba sendiri fake lashes ni. Reason why I nak cuba sebab fake lashes ni macam natural so nampak macam pakai dan tak je, nampak macam tak obvious guna fake lashes. So I seriously suka sangat.

Dalam lash pop ni ada 2 jenis fake lashes tau satu macam nipis sikit silang-silang satu macam tebal sikit. So boleh pilih yang mana nak pergi depends on my mood, last time I guna yang natural sebab nak nampak sweet sweet gitu la.





I pakai yang ni, (first love 2) sebab I nak nampak natural je, masa zaman dulu-dulu suka lah pakai tebal-tebal tapi sekaran macam lagi suka natural instead of nampak fake sangat.


 LashPOP False Eyelashes turut sediakan gam, cecair am bewarna hitam so tak nampaklah macam pakai bulu mata palsu. Sapu je cecai ni pada alis bulu mata palsu tu, lepas tu biarkan dia jadi tacky baru letak dekat mata.



So, boleh nampak kan mata I nampak tak pakai bulu mata palsu pun. hehe.

Pro :
  1. Ada 2 jenis bulu mata palsu ( first love 1) (first love 2)
  2. Bila pakai sangat natural je mata
  3. Ada gam kecil senang dibawa ke mana-mana
  4. Boleh pakai banyak kali, lepas pakai letak balik dalam bekas
Con :
  1. Kena pakai betul-betul kalau boleh cuba potong ikut bentuk mata kalau tak mata jadi tak selesa.
  2. Nampak macam tak pakai bulu mata palsu dan kelopak mata jadi berat. 
So far Okay je, packaging Okay, overall I suka sangat fake lashes ni !

RM 69.00  RM45.00 

Item details
SKU: LPFLOVE

Stock: Stock available
Manufacturer: LashPOP / SkinMell

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram