Cara nak kuruskan muka yang tembam dengan Japan Sleeping Hammock Face Mask / Neckline Slimmer

5/06/2016 04:10:00 AM

 

Hi semua ! 
Syafiera here !

I sebenarnya boleh dikatakan kategori chubby/muka tembam, kadang-kadang bila tengok cermin je, rasa macam bulat semacam je, lemak sana sini, sampai jadi fed up, siap beli contoring mekap lagi nak kasi muka nampak sharp so dalam gambar nampak lah cantik tak pun fotogenik. 

Best je tengok model model muka comel sangat-sangat bila ada V-shape face. So Zen Zen dream dah offered review Japan Sleeping Hammock Face Mask / Neckline Slimme, so I nak sangat cuba, nak tengok oka ke tak berkesan ke tidak.


Packaging dia simple je semua dalam bahasa Jepun cuma Yang Sleeping Hammock tu dalam bahasa inggeris, I tengok model, dah tentu produk ni khas untuk kurangkan wajah tembam.

 

Cara nak pakai cuma letak kat sebelah telinga kanan tarik letak ke sebelah telinga kiri, macam pakai flu mask tu cuma ni letak dekat diantara dagu dan leher lah.

Bila pegang  Japan Sleeping Hammock Face Mask / Neckline Slimmer, rasa dia macma lembik-lembik dan rasa macam sticky je. Bila pakai of course bahagian tu berpeluh (sweat). Panas pun ada dah la cuaca panas pakai benda ni, pergh, rimas sangat tapi I teruskan juga sebab nak tengok berkesan ke tidak letak kat dagu I, haha.


I pakai tak lama sekejap je sebab rasa macam tak sanggup bawa tidur sebab panas dan berpeluh bila bawa tidur. Heheh. Confirm boleh kurus lah muka, yer lah dia macam kasi lemak terbakar dalam bahagian bawah dagu tu.

Con dia : Habuk cepat melekat. Zzz. Materials: elastomer

So kalau sesiapa tak selesa pakai ni atau timbul reaksi boleh dapatkan nasihat pakar doktor dulu.


Ta daa, my V-line jaw, Nampak sharp tak ? rasa macam happy je pakai benda ni, result positif, nak tankap gambar pun rasa macam syiok je !

Mana nak dapat produk ni ?
>> Japan Sleeping Hammock Face Mask / Neckline Slimmer <<
Item details
SKU: hammock1

Stock: Stock available
Manufacturer: ZENZENDREAM

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee