Ibu Menyusu yang STYLO ! - Lunavie

5/09/2016 09:16:00 PM


Lunavie Premium Nursing Cover

Hi semua !
Syafiera here again !
I nak tanya siapa sini ibu menyusu yang paling stylo ? Jika anda salah seorang anda boleh baca sampai habis !

So recently,
Lunavie baru melancarkan produk terbaru mereka iaitu Lunavie Premium Nursing Cover dan juga Disposable Breasts pad. So I sendiri dah cuba Nursing cover dan breasts pad dari Lunavie memandangkan I fully breastfeed my 1st and 2nd babies, I think  memang I perlukan both of these items. Ingat tak dulu ibu pos gambar dia menyusukan anak dia dikecam habis di facebook, haha, dan dan semua jadi  pakar.. sampai ada yang suruh pakai nursin cover jika menyusu kalau tak nak susukan anak dalam toilet. Yer la biji tetek tu ada setengah lelaki faham-fahamlah belajar je agama tundukkan pandangan tapi mata dok pandang atas bawah juga kalau nampak tetek terjojol susukan anak.

I masih tak faham bayi menyusu pun diaorang ada nafsu juga. Eh.

Ramai stylo mom memang tak suka nak tutup lagi pun kain dipakai dah tentu tak menarik kadang-kadang tak selesa dan panas tapi sekarang jangan risau Lunavie ni potongan, rekaan, dan jenis kain agak menarik la I rasa.


Time nak menyusukan anak boleh besarkan/ lebarkan kain sambil meyusu at the same kain ni jenis lightweight breathable .. so mama tak lemas anak pun tak lemas, lagi pun kain dia agak ringan sangat selesa dan comfy. Dan tak serabut.


Kalau dah habis susukan anak just bawa je kain tu ke bahagian leher, nampak macam scarf-stylo gitu. Rekaan pattern pun agak menarik. Sesuai penggayaan untuk ke semua majlis.


Antara sebab anda kena beli atau cuba sendiri Lunavie Nursing Cover :
  1. Terdapat 4 jenis rekaan patern.
  2. Boleh guna ketika hendak pam susu atau menyusukan anak
  3. Lembut pada kulit anak
  4. Material sangat ringan dan breathable
  5. Sangat stylo untuk everyday look
  6. Terdapat ruang pada bahagian leher untuk memudahkan penyusuaan.
  7. Sesuai dipakai untuk semua orang dan saiz badan.
Lunavie Disposable Breast Pad

Bagi ibu yang baru lepas bersalin, penghasilan susu amat menggalakkan lebih-lebih lagi bagi ibu yang kerap menyusu, jadi kadang-kadang susu terhasil lebih banyak sehingga membuatkan susu ibu keluar secara laju jika berlaku "oversupply,' baju yang dipakai si ibu munkin akan kerap basah sehingga mendatangkan ruam pada kulit, jadi dengan adanya breast pad pakai buang, susu ibu dapat diserap dan menjadikan ibu lebih selesa tanpa rasa melekat-lekit.







Antara sebab anda kena guna Lunavie Breast pad jika anda ter'over' supply :
  1. Breast pad ni dapat meresap dan tidak bocor ketika siang dan malam.
  2. Ibu menyusu akan terasa lebih selesa, yakin dan kering sepanjang masa.
  3. Sangat nipis dan boleh diselitkan di bahagian bra.
  4. Ada 30 Keping percuma 6 keping.
  5. Paling best dia mengikut pelbagai saiz badan ibu menyusu.
  6. 3D Contoured shape pads.
  7. Disediakan double adhesive tape untuk pads berada dalam keadaan kekal.
  8. Bersih dan juga amat mudah.
Untuk Maklumat lanjut, sila layari LUNAVIE :

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram