I menang Pergi Shanghai !

3/23/2016 02:27:00 AM

http://tiny.shopstylers.com/?EucoI2723

Seriously, I happy gila dapat menang tiket hadiah ke Shanghai tapi I tak dapat nak pergi for this year, banyak sangat aktiviti keluarga sampai tak sempat nak pergi mana-mana.

Firstly, I nak ucap terima kasih pada rakan-rakan yang sanggup undi kita. Terima kasih Shizens sebab ambil kita sebagai pemenang.

Peraduan ini telah berlangsun dari Februari sehingga March.

Benda yang paling saya suka, saya memang peminat produk Shizens, produk Shizens memang the best especially eye charm. Buat mata nampak lebih cantik dan menggoda. Beauty Consultant Shizens pun memang sangat ramah seriously, korang boleh tengok link bagaimana I nampak cantik dengan produk Shizens dibawah ni.


Korang kalau suka sangat produk Shizens :
Sila lawati SHIZENS FACEBOOK
dan Laman web SHIZENS

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram