Aku mahu cantik dan wangi sepanjang masa bersama HARUM MALAM.

3/22/2016 11:34:00 PM


I yakin memang tidak dinafikan wanita di luar sana semua mahukan kecantikan dalaman dan luaran. Kalau boleh cantik tanpa pakai mekap langsung, payudara tegang tanpa pakai silikon, tak ada masalah keputihan sekali gus menjimatkan diri dari pemakaian 'panty liners' dan jadikan suami jauh lebih sayang bukan kerana wajah semata-mata tapi kesihatan dan dalaman jauh lebih bagus.

Bila banyak tenaga hilan dalam satu hari buat kerja memang letih dan lesu yang boleh membuatkan wajah macam panda atau hantu tak terhias. Makanya, wanita atau anak dara di luar sana kenalah 'consume' sendiri Harum Malam untuk elak wajah nampak macam hantu.

Selama beberapa hari mencuba,  kesan yang ketara nampak ialah keputihan berkurangan, badan agak ringan berbanding sebelum, walaupun bukan keseluruhan kesannya tapi perubahan tu ada sedikit.  Badan memang tip top lah rasanya. Rasanya Harum Malam ni memang khas untuk bersihkan kotoran dalam rahim kita sebab tak silap ada kandungan manjakani. Pipi pun jadi montok semacam. Everything memang awesome lah rasa cam bouncy bouncy je badan ni, ha ha.


Harum Malam ni sangat sesuai untuk ibu yang lepas bersalin/dalam pantang, anak dara dan mereka yang ingin subur. Antara bahan aktif falam Harum Malam :
---------
Limau Purut, 
Kayu Serapat, 
Buah Delima, 
Manjakani, 
Buah Tin, 
Kismis, 
Madu,
Goji, 
Sirih, 
Ekstrak Ros, 
Pueraria Lobata, 
Pueraria Mirifica.
-----------


Antara Kelebihan yang anda dapat rasai setelah mengamalkan Harum Malam :
Memandangkan kandungan ada bahan seperti manjakani dan labota.
  • I rasa Harum Malam ni memang bagus untuk kesuburan dan memperketatkan kembali otot vagina selepas bersalin. 
  • Selain tu masalah bau badan juga boleh dirawat
  • Kandungan labota mampu menganjalkan dan menegangkan payudara disamping  merawat kulit bermasalah.
  • Melegakan panas badan
  • Merapatkan hubungan intim bersama suami.
  • Kurang bau mulut busuk
  • Membantu perjalanan darah
  • Mencantikkan dan mengembalikan seri wajah yang horror tu.
  • Rasanya memang anda patut cuba sendiri untuk merasai keberkesanan Harum Malam

Ta da Inilah wajah wanita beranak 2 yang baru sahaja mengamalkan sendiri Harum Malam.

JOM TENGOK VIDEO DEKAT BAWAH
dari wajah kusam terus cantik berseri
dengan Harum Malam


1 SUDU PAGI 1 SUDU MALAM ( Sebelum Makan dan Sebelum Tidur)
Sila gunakan sudu plastik sebab terdapat madu dan kita sedia maklum yang madu ini amat sensitif dengan benda-benda besi.

Kalau ambil Harum Malam banyak ye pantang larang :
☻Ibu mengandung tak boleh sama sekali ambil sebab ada kandungan bahan yang merapatkan rahim
☻Tak boleh ambil kopi tapi kalau ketagih kopi sila jarakkan pengambilan Harum Malam dalam 2jam
☻Tak boleh minum ais katanya, it's not a big deal
☻ Banyakkan minum air suam Okay.


Harga Harum Malam:
RM33(WM) RM39(EM)

Isi Kandungan = 250ml
Sila Dail untuk dapatkan Harum Malam anda : 010-4042769

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee