Gabungan Vitamin C untuk mencerahkan kulit dan kurangkan Parut Kasar.

Harini saya nak update di ruangan Kisah Kecantikan. Siapa sini peminat tegar VITAMIN C?
Saya lah seorang daripada peminat tu.

So Saya sangat suka bila menang 2 botol DECLÉOR Aroma White C+ Extreme Brightening Essence ni lebih kurang RM200++ sebotol, mampu nak beli untuk botol kecil ni je ? Of course mampu tengok je tapi Alhamdulillah menang jadi jimat lah duit.

Cara nak guna : Botol ni korang kena tekan dulu kuat-kuat yang bahagian atas tu sampai ada macam bunyi "pop" kalau tak dalam penutup atas tu ada serbuk, tak tahu serbuk apa tapi lepas dah bunyi "pop" goncang kuat-kuat so serbuk tu akan sebati dengan liquid dalam botol tu.

Lepas tu bolehlah sapukan setitik- 4 titik kat muka. Kalau aku jangan cakap bukan setitik segengam rasanya nak sapu kat muka, haha !

Bau dia biasa-biasa je, tapi bila pakai kulit, kulit macam shock.. dari kasar terus jadi lembut gila. Suka kot, Parut jerawat yang obvious semakin pudar, liang roma semakin tertutup. Suka sangat-sangat ! Kalau sayang campur sikit dengan produk anti-aging lain baru lah rasa macam tak habis cepat ! Haha !

Fungsi DECLÉOR Aroma White C+ Extreme Brightening Essence 
  • ini sebenarnya di reka khas untuk merawat masalah pigmentasi dan mengekalkan keseimbangan kulit dan mencerahkan.
  • Kulit akan bertambah berseri dan ber"glowy" katanya.
  • Gabungan antioksida yang tinggi dan Vitamin C asli membantu mencatikkan kompleksi kulit dan mengurangkan tompok-tompok gelap.
  • Ada Chamomile Essential Oil untuk mengurangkan keresangan kulit serta melindungi kulit wajah dari masalah pencemaran dan juga radikal bebas.
*Kena pakai selama 30 hari setiap pagi dan malam untuk kesan yang lebih dramatik.*

+Ada ekstrak Peony dalam botol ni.


 
Vitamin Shaklee tu saja je tunjuk, yang tu saya makan sebiji sehari, Memang terbukti kulit makin berglowy glowy. ( Pembawakan bayi mungkin ? )
Info pasal Vitamin C Shaklee boleh baca kat sini : http://www.syafierayamin.com/2015/06/nak-putih-sangat-tapi-cara-yang.html




Ini ha penutup dia, baik korang tekan kuat kuat sebelum guna, kalau tak berterabur serbuk dalam penutup tu, haha..

Sapu sikit, dia cecair kena urut urut untuk pastikan vitamin C tu masa dalam kulit.

Memang seronok dapat cuba produk dari Paris, dah lah mahal kualiti pun terjamin, suka sangat sangat !
www.syafierayamin.com