Rahsia Hamil # Jus Perawan D'Herbs


Salam sejahtera lagi ye Puan-puan yang mahu hamil.
Saya ada rahsia sikit, saya bukan apa - saya sengaja je mahu buka cerita pasal cerita saya.
http://kedaiazira.blogspot.com/2012/01/jus-perawan.html
Ni la jus perawan saya amek gambar kat blog atas sebab saya malas nak tangkap saya punye sendiri

Back to the story
Saya ni mengada-ngada sikit, saya ni kalau boleh nak kelihatan lawa je sentiasa, tak terfikir pulak nak mengandung waktu ni. tapi memang lah nak anak, so saya pergi kedai jamu tu - saya cakap saya nak suburkan saya punye rahim la- konon konon.
Apa lagi makcik tu suruh minum jus perawan-
Minum je la selama 1 bulan-
Sebelum minum benda alah ni- Selalulah sengugut je memanjang Piyed datang.
Tapi sekarang kurang OH sengugut. Terkezut I.
Minum punya minum-
Sampai tak datang dah piyed-
Rupanye-rupenye Dah melekat.
Tu la rahsia saya.
Tak ada menda lain dah.
Bagus jugak jus perawan nie. Kulit jadi lembut Oh.
Cuber try...

6 comments :

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. salam. nak tumpang tanye...macam mana makan jus tu ek? time period stop makan x? rasa nak cuba pulak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam, dia time mengandung and time period tak leh amek... lepas period boleh amek,

      Delete
  3. Salam kak.. boleh tmpang tanyer..piyed tk menentu so ssh nk dpt bby... dgn jus nie dpt myelsaikan mslah saya ka kak??

    ReplyDelete
  4. Salam kak.. boleh tmpang tanyer..piyed tk menentu so ssh nk dpt bby... dgn jus nie dpt myelsaikan mslah saya ka kak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena try error.. sebab akak pun ambil banyak pemakanan.. yang ni salah satu je.. akak jaga pemakanan.. makan habastus sauda susu kambing tu.. kena usaha dan tawakal ;))

      Delete

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com