Magicopper Mask - pelitup muka senang bernafas

 

Musim DIWAJIBKAN guna pelitup muka ni buat masing-masing jadi tak keruan. I lah salah seorang tu. Sebabnya with 'my current mask' I rasa rimas, lemas, rasa macam tak boleh bernafas tapi tak nak bayar denda kalau tak pakai. 😝


Tu sebab I nak cuba banyak pelitup muka sebab nak cari yang serasi.


Ughh lepas dah cuba sendiri Magicopper Mask & KKNEKKI ni, fuh finally I tak nak overclaim but this one agak selesalah juga sebab ada ruang tak tutup lubang hidung tau. 


Magicopper ni boleh :

✔ Tahan Percikan Air

✔ Deodoran

✔ Kalis air

✔Tidak berbahaya

✔3D & Nafas Segar

✔ Boleh diulang pakai


Ciri-ciri fabrik dalam Magicopper Mask ada:

✔ Antimicrobial/deodorization

✔ Perlindungan dari UV

✔ Cepat Kering

✔ Cooling Effect


Dalam 1 box Magicopper Mask & KKNEKKI lengkap dengan tali panjang + pouch + 2 keping pelitup muka tau.


Bagi you all nak cuba Magicopper Mask & KKNEKKI ni gunakan kod promosi i : SYA7705 ( dapat sekali pouch percuma )


Whatsapp link: https://cutt.ly/GjIqJ0X


#magicoppermy #beyondprotection #staysafe #wearyourmask #wearamask #OriginalCopperMask #syafierayamincom #clozette







Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com