Demeises 1000 tahun


Hi guys, ada sesiapa yang dah dengar lagu Demeises 1000 tahun yang telah 'released' pada 21 September yang lalu ? Hee date tu hari jadi I tau..

Lagu ni mengisahkan tentang seorang lelaki yang jatuh cinta pada kawan wanita di sekolahnya.. lepas meneruskan kisah percintaan mereka ni, then lama-lama wanita ni dapat tawaran biasiswa untuk teruskan pelajaran. 'But I have no idea' tiba-tiba ada berlaku konflik dalam kisah percintaan mereka ni maybe sebab ada orang ketiga. Normal lah kan bergaduh macam pasangan lain. Satu haritu ada 'reunion,' time tu dia jumpa balik wanita yang pernah dia cintai satu ketika lalu. Tapi tu la luka yang pernah laki ni buat 'once upon a time ago' masih ada lagi. Disebabkan tu lelaki ni kata 1000 tahun pun dia tak akan dapat menebus kesalahan yang dia pernah buat dekat wanita tu. Ended up kalau I jadi wanita tu I biarkan dia bahagia dengan orang lain je hehe.

You all boleh dengar lagu Demeises - 1000 tahun di bawah ni :




Online Music Store: http://www.i-musicland.com/
Facebook: https://www.facebook.com/InsictechMusicland/
Google+: https://plus.google.com/u/0/+InsictechMusicland
Youtube: https://www.youtube.com/user/InsictechMusicland
Spotify: https://open.spotify.com/album/56JO2QQfK53RHDj7dZEnwu
Joox: http://www.joox.com/my/en/single/DbXjRNx7yVNjoYJlvRq_JA==
AppleMusic/iTunes: https://itunes.apple.com/my/album/1000-tahun-single/1446704938
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/82164482
Akazoo: https://www.akazoo.com/album/26937521/Demeises---1000-Tahun
KKBox: https://www.kkbox.com/my/ms/song/cEw00Q70q2JcwpQxcwpQx0XL-index.html

Aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya:

1000 Tahun (Demeises)»» 

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615980# tekan Call/Hantar
 DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350714# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313555# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498649 dan hantar ke 28383 

Chorus»» 

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615981# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350715# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313556# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498650 dan hantar ke 28383 

Verse»» 

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*615982# tekan Call/Hantar 
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1350716# tekan Hantar/Call 
Celcom CallMeTones -- Dial *323*313557# tekan Call/Hantar 
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 8498651 dan hantar ke 28383 

Terbitan : Insictech Musicland Sdn Bhd Album : Demeises - 1000 Tahun


1000 TAHUN ARTIST: DEMEISES 
Lagu & Lirik: Benk 
Publishing: Insictech Musicland Sdn Bhd ℗ & © 2018 Insictech Musicland Sdn Bhd 


Begitu lama ku pendam di dalam hati 
Jadi rahsia perjalanan cintaku padamu 
Hatiku tetap tak bisa tepiskan dirimu 
Walaupun semuanya kini telah berubah 
Diriku dengan cintaku 
Dan kau pun bahagia dengan cintamu 

*1000 tahun tak akan cukup 
Tak akan bisa menebus kesalahan ku padamu 
Tak mungkin kini kita kan bersama lagi 
Setelah dahulu aku pergi meninggalkan luka dihatimu 
Maafmu saja sudah cukup untukku 
Walau harus rela tak bisa saling memiliki 
Aku sedar kesalahanku 
Tak bisa tegar pertahankan cintaku Ooo… 

Ulang * Ohhh 1000 tahun… Ohh 1000 tahun 
Tak akan bisa menebus kesalahan ku padamu 
Tak mungkin kini kita kan bersama lagi 
Setelah dahulu aku pergi meninggalkan luka dihatimu 
Ulang * Ohhh.. Meninggalkan luka di hatimu Ohhh…


I sahut cabaran untuk nyanyi lagu Demeises di sini, please jangan kecam I tau, hehe :

www.syafierayamin.com