Beli kasut Bata secara online



Yuhuuu you all, tahu tak kini korang boleh dapatkan kasut bata secara online di https://www.bata.com.my/ cuma agak susah sikit untuk buat pemilihan saiz, bagi yang jenis prefer beli kasut secara online pastikan korang tahu saiz kaki korang tau..

Macam I agak konpius sedikit, adush dah terbeli kasut secara online di Bata I tersalah ambil saiz pulak dah... :( nak return balik macam banyak benda pula nak kena buat lagi pun memang agak busy untuk hantar balik..

apa pun kalau you all nak beli kasut bata secara online dah boleh tau..


kasut yang I beli tu sangat cantik..
tapi bukan saiz I oh nangis !




Apa pun thanks to Bata for letting me to experience membeli kasut secara online..
First time beli kasut secara online sebab I still prefer to pakai dulu test keselesaan, saiz yang tepat untuk kaki I...

Cuma nak cakap, servis penghataran sangat cepat, baru ordered tak sampai sehari-3 hari dah sampai...

Boleh cek kasut Bata pilihan you all di :
https://www.bata.com.my

www.syafierayamin.com