ESL One Dota 2 : HEROES Cos-player

DOTA 2 Heroes Cosplayer masa PC

Bagi yang hadir pada ESL One Genting 2018  DOTA2 : Kejohanan tahun kedua di Resorts World Genting baru-baru ni mesti korang semua berkesempatan untuk berswafoto bersama karakter Heroes Cos-player DOTA2 kan. Mana satu yang korang rasa sangat awesome, cantik dan memang fit the criteria ? Bagi I semuanya fit the criteria, heroes I paling suka of course la yang girly girly one.

Phantom Assassin 

Kunkka

Lina

Mirana

Juggernaut

Kunkka

Lina & Wind Ranger


by the way, semua heroes character memang sangat gempak and I am wondering mana boleh dapat set baju dorang ye, macam best pula nak jadi cos-player ni hihih. Thanks to Nabil Safwann for sharing with us his photo ! we love it !
www.syafierayamin.com