Pemilihan BRA yang betul mampu beri sokongan untuk tulang belakang anda.


Several weeks lepas, I sempat singgah butik Neubodi untuk mengenal dan mengetahui lebih lanjut mengenai bra dan juga cara pemilihan bra yang sesuai untuk memberikan sokongan pada payudara. Sebagai seorang ibu yang menyusu sebenarnya I memang malas pakai Bra yerlah dah ada anak ni anak asyik nak minum susu je, imagine how many times I kena selak-selak bra.

Sudah banyak bra I pakai hampir semualah macam dah rosak sebab banyak kali selak-selak jadi bra tu macam dah nak tak ada shape je. Haha.Sejak tu lah I ni macam ala malas dah nak pakai bra. Kadang-kadang pilih bra yang salah juga memang tak selesa jadinya. huhu.

I ingat I hanya nak ambil bra je datang butik Neubodi haritu, but then staff tu dia ukurlah I punya payudara ni dan terus ambilkan bra yang ada wired. I pun terkejut juga sebab I memang kurang gemar bra yang ada wired sebab serious memang sakit je rasanya, Tapi I akur dan cuba juga lah bra yang staff Neubodi ambilkan.

I cakap I masih menyusukan anak jadi dia pilihkan yang I selesa, bra tu pun ada sponge, tapi staff tu cakap tak pe sponge dia boleh keluarkan rasa tak selesa. Lepas tu masa I pakai bra tu, I salah pakai, staff tu pun ajar macam mana nak pakai Bra dengan betul, 

Lemak yang ada kat belakang tu kena tarik ke depan guna jari, semua lemak-lemak tu kena tolak ke bahagian depan. Mula-mula segan juga la, tapi dah lama-lama staff Neubodi works like a pro, dia tarik lemak-lemak I yang berketul-ketul bawa ke depan. hasilnya fuh memang dapat rasa payudara mendapat sokongan yang sewajarnya haha.

Bila dah pakai Bra dari Neubodi dengan teknik yang betul tulang belakang rasa macam straight terus, badan nampak lebih fit dan nampak shape kot, fuh. Sekarang dah tahu teknik, sampai harini I dok pakai bra tu, siang pakai malam basuh, esok pakai balik dan seterusnya, so far okay not bad lah baru rasa macam ringan je boobies lepas dah ada proper sokongan.


Neubodi menawarkan pelbagai jenis pakaian dalam wanita seperti bengkung, baju lengan panjang, seluar dalam dan paling utama adalah Bra. Neubodi ni ditubuhkan sekitar tahun 2018 dan telah menyediakan pakaian dalam wanita yang sesuai untuk wanita moden masa kini supaya mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan kekal cantik serta langsing. Dengan menggabungkan seni pemasangan yang holistik dan komitmen untuk mewujudkan pakai dalam yang berkualiti tinggi dan pakar dalam pemilihan bra dengan mengesyorkan pemilihan saiz, cup dan gaya yang sesuai untuk semua wanita.

Pelbagai pilihan bra mengikut saiz dada anda

Neubodi percaya setiap wanita perlu :

  1. Dapatkan nasihat yang tepat dengan panduan yang betul mengenai pemilihan bra yang sesuai.
  2. Cari gaya yang terbaik untuk menyerlahkan lagi lengkungan dan aset badan.
  3. Wujudkan almari pakaian dalaman yang boleh memuatkan bra yang sesuai mengikut majlis.
  4. Pakaian yang perlu dipakai untuk menarik perhatian, belajar mengenai pemilihan baju yang sesuai mengikut majlis.

Sebelum pakai bra Neubodi perut kemain muncet.
Visi Neubodi adalah ingin setiap wanita berasa lebih yakin dengan kecantikan dalaman yang dimiliki bersama Neubodi manakala misinya adalah untuk mendidik para wanita mengenai kepentingan memakai pakaian dalaman/bra yang sesuai dengan betul melalui penyelesaian pemasangan peribadi.

lepas dah pakai bra Neubodi, bra lama terus diderma heh.
Jadi apa yang anda tunggu lagi, Jom dapatkan khidmat dari Neubodi untuk bantu anda memilih bra yang sesuai ! Lagi pun tempat yang selesa dan privasi tu ada tau.

Singgah Butik Neubodi berdekatan anda.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Website : http://neubodi.com/
Instagram : https://www.instagram.com/neubodi/
Facebook : https://www.facebook.com/neubodi/

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com