Tutup Liang Pori Besar dengan Hello Virgin Natural Liquid Foundation with Vanilla Chocolate Potion

9/06/2017 10:53:00 AM

Tutup Liang Pori Besar dengan Hello Virgin Natural Liquid Foundation with Vanilla Chocolate Potion. You know you want it..


Mempunyai masalah liang pori besar akibat severe acne beberapa tahun lalu memang buat I lebih tidak suka menggunakan liquid foundation insteaf of cream yang heavy coverage. First masa dapat liquid foundation Hello Virgin by Lustx, rasa macam tak nak pakai. Tapi tengok testimoni macam Farah Dafri terus rasa nak cuba sebab teringat Farah pernah posted pasal masalah kulit dia jadi memang agak teruja juga la nak cuba. Neyra pun sama kulit dah floles pun dia dok pakai juga liquid foundation ni. Tu sebab hati rasa macam nak cuba juga. Jadi memang pakailah, cuba sendiri, packaging dia okay boleh muat dalam bag makeup sebab saiz dia boleh bawa pergi travel.

Hello Virgin Liquid Foundation ni didatangkan dengan 1 warna iaitu natural dimana ianya mempunyai coverage dari medium sehingga ke full depending pada jenis dan warna kulit. So far I ingat warna dia lebih cerah dari kulit I tapi bila dah lama pada kulit dia macam jadi blendable dan nampak kulit macam warna natural tak nampak fakey dan trust me my makeup whole day tak nampak cakey langsung plus nampak Glowing all the times tanpa rasa melekit dan oily !






Hanya beberapa drops sahaja dah boleh bagi coverage yang luar biasa. Boleh blend sama ada pakai jari, span, berus untuk dapatkan kesan liputan yang buat wajah nampak lebih neutral dan berseri.

Disamping menutup cela seperti parut jerawat dan liang pori besar ianya juga membantu merawat kulit, memberi perlindungan dari sinaran UV berbahaya sebab terdapat kandungan seperti SPF30, Argan oil, Olive oil, Witch Hazel Leaf Water, mulberry, vitamin E, vitamin C dan juga ekstrak peppermint  untuk kulit nampak flawless dan nampak glowing naturally tau.

A post shared by Syafiera Yamin (@syafiera_yamin) on

Tried and tested this liquid foundation for 3 days started from last Thursday. Ringan je foundation dia and ada aroma vanilla chocolate gitu. And plus dia covered my big pores woah and glowing gituh.. nanti tengok my buat video yah how it works on my skin.. Hello Virgin Natural Liquid Foundation with Vanilla Chocolate Potion.. you know you want it.. 💗

Lepas pemakaian

Selepas 5 jam
So boleh nampak tak makeup tahan lama tanpa touch up selama 5 jam. Not bad tau still nampak glowing gitu.

I dah cuba and I love it lagipun kalau p majlis ke pergi keluar ke mesti tak termissed nak pakai Hello Virgin Liquid Foundation dari Lustx Cosmetics ni lagi pun ianya made in Malaysia siap ada GMP certified. 1 botol dalam 30ml berharga RM89/each.

Hello Virgin not waterproof okay mungkin untuk memudahkan kaum muslimah memudahkan urusan solat tau.

So why not dapatkan 1 potion kecantikan ni by telefon 016 443 6579 atau emailkan ke lustxcosmetics@gmail.com

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Website : https://lustxcosmetics.com/
Instagram : @LustxCosmetics
Facebook : Lustx Cosmetics

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram