MEFA | Perkahwinan Beramai-ramai Paling Ekslusif di Malaysia

8/15/2017 01:50:00 AM

12 Ogos yang lalu saya berpeluang untuk menyaksikan sendiri perkawinan beramai-ramai yang paling ekslusif di Malaysia. Seramai 10 pasangan pengantin telah mengambil bahagian untuk perkahwinan beramai-ramai kali ni, Dengar cerita lebih kurang RM7 ribu yang telah di spent bagi setiap pasangan untuk mendapatkan majlis yang Grand seperti ini termasuklah mendapat tajaan Catering, photographer, Pelamin, busana perkahwinan, Kek malahan makeup juga di alam kapal Cruise di Marina Putrajaya.

I yang dah berkahwin lama pun terasa macam nak applied juga la nanti untuk buat majlis sanding ni lagi sekali, syiok, jimat, murah, save bajet cenggini. Neway you all boleh klik kiri kanan melalui gambar yang telah di embeded linked dari Instagram, baru tak messy.




Antara penaja yang terlibat untuk MEFA | Perkahwinan Beramai-ramai Paling Ekslusif di Malaysia ini adalah seperti :

Penganjur:
@mefapengantin @mahligaiimpianofficial

Official Photo Video:

@eddiephotovideo

Official Drone:
@ampireevents

Terima kasih penaja yang lain :
@wedding.com.my
@coffeecornerofficial
@yann_rifft
@fynaz.wedding.favors
@shangrilaputrajaya

Jawi Putrajaya
@norjuma2292

Degan adanya Perkahwinan Beramai-ramai ni harap sangat boleh dibuat secara banyak kali, yerlah apat bagi peluang kepada mereka-mereka yan gkurang bermampuan menikmati majlis yang Grand macam ni. I pun nak juga best pula tengok.

Coklat yang ditaja oleh @fynaz.wedding.favors

Minuman coffee dan ice lemon tea ditaja oleh @coffeecornerofficial




Catering yang di taja oleh mahligaiimpianofficial
Nak tahu lanjut mengenai Mahligai Impian dan MEFA :


Pasangan pengantin mendapat pakej seperti dibawah dengan bayaran RM7,000.00

1) 200 pax jemputan untuk setiap pasangan
2) Menu Katering istimewa
3) Live show daripada band terpilih
4) Deejay Jemputan dan PA System
5) “Door Gift” untuk setiap tetamu
6) Videografi dan Fotografi merangkumi seluruh perjalanan acara
7) Liputan khas daripada media
8) Hadiah misteri daripada pelbagai penaja istimewa
9) Cruise istimewa sepanjang Tasik Putrajaya untuk setiap pasangan
10) Pelamin Eksklusif istimewa
11) Pelamin Nikah di dalam Cruise
12) Pengurusan majlis nikah di Masjid Putra, Putrajaya
13) Percuma Kad Kahwin untuk setiap jemputan para pasangan
14) Kek Kahwin untuk semua pasangan
15) Penginapan Hotel satu malam di Shangri-La Putrajaya (5 Bintang)


Jom bagi you all nak mengetahui lebih lanjut mengenai MEFA | Perkahwinan Beramai-ramai Paling Ekslusif di Malaysia sila layari :
Website : http://www.mefa.my/
FB : https://www.facebook.com/mefaevent/
IG : https://www.instagram.com/mefapengantin/

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee