De'Figues Face Mist Herlysa Vegan dah termasuk dalam list fav mist I !

8/15/2017 01:30:00 AM


Semalam masa shooting.. sebelum pakai makeup... I sembur dulu De'Figues Face Mist Herlysa Vegan dari @herlysa.vegan as a basic primer bagi muka nampak fresh sebab semalam I ni ting tong sikit.. after dah makeup pun I sembur lagi face mist as a finish setting ni sebab dia kasi smoothkan makeup and wrinkles-free makeup yang tebal tu.. no more cakey but only glowing look je tau..plus tak tahu la nape muka rasa fresh dan cool je sebab mungkin terselit cooling agent macam minty flower dalam tu... other than that dia hydrates kulit yang kering juga.. Sebelum ni pun I memang dah cuba face mist ni dari @achik_huda tapi dia kedekut sikit kasi spray 1-2x je... ended up yeaa I pun ada.


Sebagai seorang yang baru mencuba produk Face mist dari Herlysa Vegan ni, I nak cakap I suka dia punya cooling effect pada wajah I. Plus once sprayed, especially time muka ada makeup dia buat makeup tu glowing dan bila aku shoot memang nampak awesome je muka aku dalam gambar gambar kot. huhu.

I baru baca benefits dia, tapi kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Face mist ni korang boleh layari sendiri Blog dorang tau, aku ringkaskan je :

  1. Makeup tahan lebih lama dan nampak berseri.
  2. Mengurangkan Hiperpigmentasi dan ada kandungan AHA
  3. Wajah lebih segar especially lepas bermakeup
  4. Boleh hilangkan mengantuk dan stress sebab ianya bertindak seperti Aroma Theraphy
  5. Paling Menarik Face Mist ni adalah Nombor 1 dalam Asia yang menggunakan Buah Tin.
    (info lebih lanjut sila tekan di >> sini <<)
Bahan-bahan : Buah Tin, Vitamin E, Glycerin, Menthol ( thats why rasa berangin je ), essential oil, pati aloe vera dan pati witch hazel.

Masa photo shoot pun I bawa Face Mist Herlysa Vegan ni sebab boleh buat Makeup jadi Cantik
Semalam masa shooting.. sebelum pakai makeup... I sembur dulu face mist dari @herlysa.vegan as a basic primer bagi muka nampak fresh sebab semalam I ni ting tong sikit.. after dah makeup pun I sembur lagi face mist as a finish setting ni sebab dia kasi smoothkan makeup and wrinklesfree makeup yang tebal tu.. no more cakey but only glowing look je tau..plus tak tahu la nape muka rasa fresh dan cool je sebab mungkin terselit cooling agent macam minty flower dalam tu... other than that dia hydrates kulit yang kering juga.. Sebelum ni pun I memang dah cuba face mist ni dari @achik_huda tapi dia kedekut sikit kasi spray 1-2x je... ended up yeaa I pun ada... hahahha jangan jelly !! info lanjut : FB : https://www.facebook.com/Herlysavegan/ IG : @herlysa.vegan Web : https://herlysa.com/ Email : sislysa@gmail.com Phone : 013-6026521 #herlysavegan #facemist #coolingeffect #KaioStudio #StudioPhotography #ShahAlam #ProfilePhoto #Alhamdulillah #syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger #Malaysianblogger #lifestyleblogger #lovetheraphy #art #artist #youtuber #clozette #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes #ShopMyEnvicase #juicywasabi
A post shared by Syafiera Yamin (@syafiera_yamin) on


Antara Khasiat Buah Tin, ni memang fav especially kedai Arab selalu jual yang jenis dah kering tu.

De'Figues Face Mist Herlysa Vegan dijual RM40 sebotol.
Info lanjut :
FB : https://www.facebook.com/Herlysavegan/
IG : @herlysa.vegan
Web : https://herlysa.com/
Email : sislysa@gmail.com
Phone : 013-6026521

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee