Mana nak Beli LED Ring Light di Malaysia ?

6/17/2017 12:08:00 AM


Zaman sekarang ni entahlah, ramai sangat nak buat rumah sdn bhd jadi macam studio, from my personal view la kan, I memang buat rumah dah macam mini studio, entahlah, sebab I bukan mampu nak sewa studio hari-hari kalau studio pun kena bayar ikut jam, kau belum tentu dapat gambar menarik kalau sejam dua jam kan yerlah kalau muka cantik sekali tangkap tak ada hal lah, ni muka biasa-biasa je mahu tak seharian untuk dapatkan photo yang menarik, jadi dari situ I sanggup spent money I untuk beli Ring light LED ni at least below than RM1K, plus hari-hari I boleh update about product review.

Reasonnya sebab I ni memang perlukan extra lighting sebab I nak tangkap gambar produk then I akan review produk tu, the better quality baru you all lebih yakinkan tentang apa-apa produk I review kan ?

Sebenarnya memang dah lama I aim LED ring light ni sebab kalau buat beauty tutorial kan of course kena ada lighting supaya orang boleh nampak perbezaan produk yang di sapu pada wajah, plus ada lighting ni muka dari biasa-biasa je tetap nampak cantik dan jelas tau walaupun tanpa makeup. That's why I suka sangat.

Mana nak beli LED Ring Light di Malaysia ni ?
Okay sebenarnya I memang cari merata-rata websites mana nak dapat Lampu ni, mula-mula cari dalam Lazada, dalam SG Shop, dalam macam-macam tempat online lah tapi bila tengok harga ada atas RM400 jadi malas lah, lagipun hati pun macam-macam ragu-ragu that's why I tak beli sampailah +Tammy Lim founder of The Butterfly Project tanya pasal LED Ring Light mana nak dapat ? Punyalah banyak suggestions at the end esoknya Tammy cakap dia ada order LED Ring Light 18inches di @GstrapInUse



Dari timeline tu, terus Haritu juga I pergi beli, lol dan paling best bila dah beli haritu esok tu juga sampai. Fuh memang puas hati babe ! Apa lagi sampai je terus aku setup LED Ring Light ni. Yea finally rumah rasa macam dah lengkap pula untuk my mini studio. So apa lagi bagi you all nak I review produk you all silalah roger ye di syafierayamin@gmail.com.


Ada 2 jenis tapi aku ambil yang RM378 sebab included dengan camera holder dan stand

Amacam ? Korang agak-agak nak beli ke tak kan kalau dah lengkap macam ni kan ? Warranty katanya selama 3 bulan, tapi aku harap produk ni tahan lamalah sebab aku ni nak start rajinkan diri buat videos banyak-banyak ni.

Mana nak beli kan ?
Boleh beli secara Online di sini :tapi aku kasi terus link ke produk ni :
http://www.gstrapinuse.com/index.php?main_page=product_info&cPath=101&products_id=1346

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee