🌸Pengikut Blog🌸

Mamonde kini di 11street !


Wohoo, good news untuk you all yang suka memberi produk secara Online ! Bagi peminat produk kecantikan dari korea iaitu Mamonde kini telah melancarkan kedai e-store secara rasminya sejak 1 Jun 2017 yang lalu !

I dah pernah review hampir keseluruhan produk Mamonde di >> sini << So far produk dari Mamonde tak pernah mengecewakan I, dari penjagaan kulit sehinggalah produk kosmetiknya.

Antara SALE yang I dah grab salah satunya
Antara Produk Mamonde yang I dah cuba sendiri, Memang dah jadi rutin pakai hari-hari

Mamonde Rose Water Toner

Mamonde AC Balance Spot Patch Transparent Film untuk cover jerawat korang sama ada sebelum dan selepas korang picit

Ada kecil dan besar, ikut saiz herawat korang yang mana korang nak cover

Mamonde AC Balance Spot serum wintergreen, lepas dah picit jerawat cuci la bersih-bersih then pakai ni dekat area spots korang ye

Dia ada deliverer tube baik punya so at least tak adalah korang overdose, jimat-jimat sikit ye.
Last not least, sila tonton video tutorial aku macam mana aku apply semua items ni dekat muka aku ye :)

So apa tunggu lagi ! Cepat shopping Mamonde di www.11street.my sekarang juga dengan harga promosi yang kaw kaw !

Post a Comment

www.syafierayamin.com