Malas Cuci dan Lipat Pakaian ? Mama Wosh kan ada.

5/22/2017 03:28:00 AM

Tak ada Masa untuk LAUNDRY ?

Anda tinggal di sekitar PJ dan KL ? Busy dengan kehidupan seharian dan tak sempat cuci pakaian ? I rasa I boleh suggestkan you all untuk cuba sendiri servis dari Mama Wosh. Dengar cerita Mama Wosh sediakan perkhidmatan 'Dry Cleaning' dan Laundry Services, sebab lately Malaysia asyik hujan turun naik je kan. Jadi pakaian pun macam susah nak kering. Macam I la malam- malam cuci pakaian kalau jemur siang mungkin boleh kering tapi kadang-kadang malam pun basuh pakaian jadi pakaian memang lambat kering. Tapi I boleh suggest you all la servis dari Mama Wosh ni.

Mungkinkah Mama Wosh adalah servis terbaik untuk bersihkan barangan anda ?

Harga Servis yang ditawarkan mungkin korang akan rasa puas hati

Bagi aku harga yang ditawarkan not bad-lah sebab area KL and PJ kot, korang faham-fahamlah harga masa kini bukan main lagi meningkat plus paling best Mama Wosh ni provided servis "PICK UP/DELIVERY" which is lagi memudahkan kerja you all, tak perlu korang keluar rumah dah lebih-lebih lagi for #SuriRumah like me tau. Duduk rumah pun tapi bukannya rajin nak Lipat Kain, kadang-kadang kain pun berlonggok je kat dalam bilik tu, tunggu akhir bulanlah kalau nak lipat kain tu Haha.

Aku macam teruja dengan servis cuci Karpet yang ada dalam Mama Wosh ni, yerlah karpet kat luar rumah aku ni dah lama tersadai atas kereta ni, kucing pun dah start tidur-tidur atas tu, dulu niat nak karpet ni dibersihkan sekali lepas bersihkan tiba-tiba hujan, keringkan balik, kotor sebab habuk melekat pula, terus tak yakin nak bawa masuk rumah and bagi anak tidur atas tu, mungkin lepas ni aku kena cari Karpet Tatami la Senang sikit. Nak tahu harga cuci Karpet di Mama Wash ? Sila tekan di >> sini <<

Kerja Paling Simple Just Fill In the Blank Untuk Gunakan Servis Mama Wash
Yang Tinggal di petaling Jaya ini antara lokasi yang Mama Wash tawarkan secara Percuma.

Kalau tinggal di Kuala Lumpur di sini korang boleh gunakan khidmat Mama Wosh delivery/pick up secara PERCUMA !
Bagi anda semua yang tinggal di kawasan/lokasi yang berada di dalam gambar di atas, Maknanya korang dah 'entitled' dapat FREE PICK UP/DELIVERY, senang bukan ? Tapi macam mana pula yang luar kawasan? Jangan Risau, katanya Mama Wosh akan ambil extra caj sekitar RM5 atau RM10 antara satu sama lain, tapi nak maklumat lanjut pasal tu sila-lah roger dahulu Mama Wosh ya ! Paling Menarik korang boleh bayar secara COD (CASH ON DELIVERY) atau Bayaran secara Online. Senang bukan ?

Jadi Apa korang tunggu lagi ? Takkan nak biar sampai LIPAS dapat buat family bawah pakaian berlonggok-longgok tu kan ? Cepat gunakan Khidmat dari Mama Wosh. Pakaian yang diambil akan dipulangkan pada hari berikutnya bagi pencucian secara biasa dan berlipat atau ;ebih dari 2 hari untuk basuhan tangan/Pembersihan secara kering.

Benda Mudah yang korang perlu tahu mengenai Mama Wash :

  1. Korang boleh order dalam website www.mamawosh.com
  2. Diaorang akan ambil/hantar kembali ke rumah korang
  3. 'Angels Laundry' ni sudah di latih ye
  4. Boleh bayar secara online atau COD (cash on delivery)
  5. Anda boleh beriteraksi dengan servis pelanggan jika mempunyai kemusykilan
  • SILA GUNA KOD
    ​​
    ​​
    MWONREF5ZNQ7M
     ] Untuk Rm15 setiap tempahan yang berjaya.
  • Anda boleh menggunakan kod dan letak di bahagian 'special instructions' semasa dalam proses tempahan online.
Untuk Maklumat Lanjut, sila layari :
www.mamawosh.com
Facebook : https://www.facebook.com/mamawoshMalaysia/
Instagram : https://www.instagram.com/mamawosh/

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee