THOMAS AND HIS FRIEND IS BACK !! Now at BLUE CONCOURSE, SUNWAY PYRAMID UNTIL 14 MAY 2017

THOMAS AND HIS FRIEND IS BACK !! Now at BLUE CONCOURSE, SUNWAY PYRAMID UNTIL 14 MAY 2017.. Jom bawa anak-anak anda pergi situ weii.. ada Train, ada gelongsor besar, ada jumping catch the stars and story telling !! Paling best ada promotion gila gila all the Thomas ITEMS !!

Mama yang over-excited ! haha
Baru-baru ni I sempat bawa anak-anak I terjah Thomas and His friends sebab anak I yang si Yusuf ni memang fanatik sangat dengan Thomas ni. Jadi tanpa melengahkan masa I agreed bawa anak-anak I pergi dan Go Enjoy la dengan bertemakan Thomas Adventures Beyond the Island of Sodor.

Dari Pandangan level atas.
Selalunya anda akan PERASAN mainan  Thomas and his friends hanya di lokasi seperti Tidmouth Sheds, Stesen Knapford, Brendan Docks dan Sodor Steamworks tapi untuk pertama kalinya enjin biru kegemaran ramai ini kini akan memasuki laut dan ke angkasa ! Dan ada boleh dapatkan set terbaru ini di Toy R us, kedai mainan dan juga pasaraya besar. Dengar cerita harga mampu milik untuk 1 set lengkap tu.

Kena ikut ketinggian ye kalau masuk bahagian halangan
 Dengan adanya Enjin Biru ni ianya akan menggalakkan lagi perkembangan minda dan otak anak-anak utuk menjadi seorang yang dapat menyusun atur trails untuk memastikan enjin biru dan rakan-rakan dapat melalui trek yang betul. Ianya akan memberikan imaginasi yang hebat untuk kanak-kanak.

Halangan Slide into the sea of Adventure


Reach for the starsStory Telling with Mr Terrence

Sebelum naik Train korang kena daftar lesen dulu ehehe.


Barangan Thomas yang anda boleh beli di Kempen Enjin Biru ini.
Apa tunggu lagi, bawalah anak-anak anda untuk bermain dan melepasi halangan di Blue Concourse Sunwy Pyramid sehingga 14 May 2017 !

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com