Korean Vshape Face Lifting Band

4/17/2017 12:25:00 AM


Bila badan dah start gemuk, muka makin tembam, keluar pula produk ni Korean Vshape Face Lifting Band, sentap kakak bila depa tahu kakak dah gemuk, haha. So sekarang kakak nak uba sendiri la Korean Vshape Face Lifting Band ni. Tengok berkesan ke tidak ? Rasanya resultnya tak la secepat mungkin, kena amalkan mungkin nampak kesan.




Korean Vshape Face Lifting Band ni dia gunakan kain yang berkualiti tinggi tau dan memang mengikut bentuk dagu dan katanya dapat membantu untuk menegangkan kembali pipi dan bahagian rahang. Dia punya result dapat lihat dalam 2-4 minggu jika korang pakai lah katanya boleh reduce dalam 1 cm.

Tengok maklumat kat kotak ni je.
I tak boleh cakap lebih-lebih sebab I baru gunakan 2-3 kali je. hehe.
I apkai selama 1 jam, bila buka berpeluh wei.. Nampaknya memang nak guna lah hari-hari lepas ni mesti pipi I jadi V-shape tau.

Valcro yang kuat.

Boleh di ubah mengikut bentuk wajah

Korean Vshape Face Lifting Band under brand SB Simple Beaute BodyD'licious Lifestyle Collection, boleh didapati secara ekslusif di watsons yang terpilih.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee