I bought a SUA MEI PROFESSIONAL MAKEUP at Lazada

3/23/2017 03:42:00 PM

I dah start addicted dengan face painting and so on. I decided nak cari palette memang khas untuk face painting. I knew I dah memang banyak makeup palette but those tak mempunyai pigmen yang pekat especially untuk warna kuning and putih. Kalau painting mesti kuning dan putih basic warna yang perlu ada.



Memandangkan lazada ada bagi I RM20 cash voucher I menang last time joined contest. So I decided nak guna voucher beli benda alah ni hanya RM25 + memang I hanya topup aound RM5 sahaja.. lagi pun di lazada total shipping cost is free. Hehe.

Terdapat 12 warna yang korang boleh main painting painting on your face. Im sorry I tak faham chinese language dia cakap safe for kids skin. Yer la produk dari china kan.. mesti la takut nak pakai kan.  Bau dia macam minyak kot and produk ni agak berminyak tak tahu la kenapa mungkin nak kasi warna dia tahan lama kot.


Bila dah pakai sangat mudah nak cuci I pakai wet tissue pun sekejap ke tanggal.. haha..


Bagi you all yang berminat nak tahu pasal produk ni atau nak beli... sila click di >> sini <<




You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram