Guna IPad mini 4 update Blog.. Boleh ke ?

12/08/2016 06:23:00 PM

Wah bestnya lepas ni boleh live update on iPad mini 4 pun best..Kalau pergi travellah syok Gila.. dah la ringan dan nipis.. tangkap gambar terus update..  tak payah nak update dalam PC dah hi hi.. dulu I guna samsung s5 tapi nak taip bukan main stress lah... nak upload gambar pun tak syok.. screen Kecil..tapi tak best ipad sebab bila nak upload Photo dia tak da upload picture link la.... macam mana Eh ada idea tak guys ??



Nak upload gambar, kita pakai browser Safari, ada juga installed browser chrome dalam ipad mini 4 ni, tapi ternyata bila nak upload gambar dari photo gallery tak boleh.

Paling stress aplikasi blogspot pun tak menarik, kena bayar untuk guna. Yang available pun BlogTouch. D= you guys ada idea tak ?

I rasa kalau nak menaip sahaja no problem masuk sahaja through blogger.com sudah boleh menaip tapi bila nak upload photos je agak sukar. Help me if you guys the blogspot user in ipad mini4.



You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee