RM1500 Belanja untuk produk Shizens !

8/22/2016 05:16:00 PM


Okay dah lama pun cerita ni tapi nak UP balik ! How did I get this discount voucher ? Okay firstly haritu Shizens ada buat contest hadiah pertama dapat tiket ke Shanghai untuk 2 orang tapi memandangkan kekangan masa this year I tak dapat fly kemana-mana sebab every weeks asyik busy je jadi tak dapat la nak melancong kemana-mana, sanat sedih tapi atas budi bicara dari Shizens disebabkan I tak jumpa masa yang sesuai I minta shizens tukar jadi cash voucher la harga tiket tu semua. Nasib baiklah Shizens memahami if not sure I tak fly ke Shanghai dan tiket mungkin hangus!

Okay I ni memang huge fan produk shizens, sebelum menang ni pun I memang suka sangat-sangat produk dia, I selalu tak MISS out peluang yang ada shizens tawarkan di Facebook mereka, and I memang suka sangat Staff Shizens sebab diaorang sangat FRIENDLY and so HELPFUL bila kita nak pilih produk. Staff-staff shizens pun cute sangat !

Okay lepas tu dah pilih produk-produk dari Shizens dapat lah semua produk I try kat kaunter, I memang suka sangat EYE CHARM dari Shizens memang yang ini I target dari dulu !

You all boleh baca lagi produk shizens ni di 

Antara barangan yang dapat kita tangkap masa shopping dengan RM1500 ! ;) So Boleh tengok barangan yang I un-boxed I grabbed masa di Shizens Pavillion, memang I bermain makeup je la everyday ! ;) Nantikan update terbaru di shizens kalau boleh follow Facebook Shizens untuk update terbaru, please ! ;)


Jadi bagi anda semua berminat dengan produk shizens, boleh lah singgah kaunter Shizens yang berada di ISETAN,KLCC, Dekat Gardens pun ada. Maklumat Lanjut : www.shizens.com Facebook : Shizens

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee