Gummies berDHA untuk Peneroka Kecil Yang Bijak | Scott's® DHA Gummies


Sebagai ibu bapa, perkara yang paling penting dititik beratkan untuk anak-anak adalah pemakanan yang diambil oleh mereka untuk pertumbuhan yang sihat.  Salah satu nutrisi yang utama adalah DHA ( asid docosahexaenoic ) iaitu sejenis asid lemak Omega-3 yang teramat penting untuk pembentukan otak dan mata manakala Vitamin D juga menggalakkan pertumbuhan dan pembesaran yang sihat untuk anak-anak kecil.

Tidak ramai kanak-kanak yang amat gemarkan pengambilan sayuran untuk makanan harian mereka jadi dengan penghasilan GUMMIES berDHA dari Scott's® ianya adalah salah satu usaha untuk memberikan khasiat dan nutrisi tambahan untuk anak-anak.

Scott's® Emulsion Cod Liver Oil adalah produk warisan yang juga dijadikan sebagai makanan tambahan untuk kanak-kanak yang berumur 4 tahun lebih ke atas.


Semasa di majis pelancaran, Produk baru oleh Scott's® DHA Gummies adalah salah satu cara ibubapa untuk memastikan anak-anak  memenuhi pengambilan DHA mereka sebagai rutin dan ianya di datangkan dengan bentuk dan warna yang amat menarik, lazat dan menyeronokkan. DHA mampu menyokong fungsi  kebolehan kognitif seperti pembelajaran, perhatian, ingatan dan penyelesaian masalah malahan sokonan untuk perkembangan otak yang normal. Ianya adalah tujuan utama Scott's® DHA Gummies untuk membantu ibu-ibu menghadapi cabaran dalam jadual yang padat dalam pengambilan DHA harian untuk anak mereka, kata Penggurus Besar GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Malaysia & Brunei, Stacy Wallace.

Seorang pakar kanak-kanak iaitu Dr Ali Azman Minhaj berkongsi kepentingan DHA dan peranan penting DHA dalam pembangunan dan perkembangan otak kanak-kanak.

 


Scott's® DHA Gummies boleh didapati dalam perisa OREN atau STRAWBERI yang lazat dalam 3 BENTUK hidupan laut yan berbeza. Scott's® DHA Gummies dipatenkan dengan teknologi yang mampu mengekalkan kebaikan minyak di setiap bentuk mikrokapsul  tanpa bau ikan yang hanyir. Dengan adanya pelbagai bentuk yang menarik ini menjadikan kanak-kanak sangat suka untuk menikmatinya dalam pengambilan nutrien utama dengan rasa seronok.

Scott's® DHA Gummies kini boleh didapati di semua di semua kedai-kedai runcit utama di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut Scott's® DHA Gummies, sila layari :


Dan jangan lupa, jadikan anak-anak lebih bijak dengan aplikasi Blippar !


1 comment :

  1. You completed various good points there. I did a search on the theme and found the majority of folks will consent with your blog. https://royalcbd.com/how-to-make-cbd-gummies-at-home/

    ReplyDelete

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com