Ciri- Ciri Lelaki Yang Membuatkan wanita Cair Macam Ais Krim

10/09/2015 12:26:00 PM

Zaman sekarang wanita sudah pandai ye memilih- memilih lelaki kegemaran mereka. Ada yang nak laki orang, ada yang nak lelaki tua, ada yang nak lelaki muda, macam -macam lah kadang-kadang ada yang nak lelaki ala-ala Kpop juga ! Pening syafierayamin.com tengok mengenyam lah hai ye orang perempuan ni. Haha. Tapi untuk kebaikan dan untuk self-interest memang ada patutnya juga wanita kena pandai memilih ciri-ciri lelaki yang boleh dikatakan mampu dari segi kewangan, ye lah ekonomi Malaysia semakin mahal, nanti kalau tak ada duit apa lah laki tu nak bagi makan kan ?

Gambar sekadar hiasan


Ini adalah berdasarkan survey syafierayamin.com melalui pos status, rata-rata ramai lelaki yang memberi respon balas.


Nampaknya lelaki memberi respons lebih menggambarkan wanita amat cenderung pada kemewahan dan paras rupa. Kalau kaum wanita lebih menyukakan lelaki yang berjiwa spiritual dan ala-ala kebapaan. Nampaknya perang antara lelaki dan wanita masih belum selesai sehingga kini.


I am on survey 7 ciri-ciri lelaki yang boleh membuatkan wanita jadi cair macam ais krim?
Posted by Syafiera Yamin on Thursday, 8 October 2015

Terima kasih atas respons anda semua. Nantikan soalan yang lain yang bakal menyusul di www.facebook.com/syafierayaminn.

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee