Penculik Kanak-kanak Semakin Berani !

10/09/2015 12:57:00 PM

Harini syafierayamin.com tengah duduk santai-santai dengan anak, tiba-tiba my blogger friend Sherry Go pm'ed me melalui my facebook suruh I share kan  gambar kawan anak Leona yang baru sahaja berlaku insiden culik pagi tadi di Sungai Chua.

syafierayamin.com terkejut juga sebab Sungai Chua, Kajang adalah satu-satunya tempat selalu bayar bil celcom dan tempat masa kecil-kecil dulu suka merayau biasalah dulu duduk dekat Kajang.

Tapi paling sakit hati, penculik tu buat konon-konon bertanyakan arah jalan kepada si ibu. Kemudian salah seorang kawan penculik datang dan terus mereka berdua melarikan anak mangsa. Si ibu tak sempat kejar.

syafierayamin.com sangat malu, sedih dan benggang sebab penculik tu kalau tengok berbangsa melayu, malulah wahai bangsa melayu, orag yang OKU pun mampu bekerja, ini kan kamu badan sihat dan juga mempunyai anggota yang cukup kenapa nak menculik anak orang ? Korang ingat senang  ke melahirkan anak ? 9 bulan dalam perut, senang-senang je korang nak menculik. Korang tak ingat ibu bapa dan tuhan ke ? Jangan lah menyusahkan orang lain. Tolong lah kembalikan budak tu, kesian dia, kesian mak ayah dia - syafierayamin.com perasan budak tu nak pergi sekolah, budak tu impian sangat besar, please lah return back the boy.

Ini adalah rakaman video CCTV yang sempat dirakam. Harap pihak polis dapatkan balik budak tu,



CCTV taken.by neighbour, this 2 malay
Posted by Casey Lee on Thursday, 8 October 2015

CCTV taken.by neighbour, this 2 malay
Posted by Casey Lee on Thursday, 8 October 2015


Pembaca syafierayamin.com mohon doakan keselamatan this boy. Salah satu sebab takut sangat, paling takut bila banyak kes jual organ secara haram dan juga penjualan kanak-kanak. Zaman sekarang manusia ramai yang tak beperikemanusiaan. Mohon bantu ye kawan-kawan.

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram