SKINWHITE +IBUPUTIH BY NINASKINCARE

9/19/2013 03:37:00 AM


Good malam again everyone ! I nak cerita tentang the best produk I dah guna so far. I guna Skincare IBU PUTIH gila la... Kulit dalam masa 3 hari je nampak lebih bermaya lah dari sebelumnya...

Memang pakai awal2 kulit nampak bersih but somehow my skin ni tiba2 lak immune dengan skincare ni lama2 kulit back to normal pulak,  sedih mahal tu rm110 pun duit juga melayang,  last2 I pakai pencuci muka biasa je lepas tu kih3-

Yang saya beli ni memang set original beli kat ejen nina,  bukan niat nak jatuhkan produk 
terbaik ni tapi ini sebagai review terhadap kulit saya,  ada setengah orang memang kulit dia boleh ngam tapi kulit I tak boleh ;( masa awal awal je nampak kesan -2 minggu lepas tu back to normal.  I tak suka krim malam and ibu putih sebab melekit,  tak selesa ;(

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram