Jemputan Temuduga untuk Penerbit Rancangan

9/19/2013 03:27:00 AM


Hi Assalamualaikum dan selamat tengah malam semua, Saya terpaksa tidur lewat pula untuk semniggu dua minggu ini memandangkan tak lama lagi nak peperiksaan dah. stress betul. Oh btw satu lagi I nak minta maaf sangat-sangat dah lama tak update my blog yang tak seberapa ni. Sangat tak best. Banyak tau sakit kepala awww... Dah ada anak seorang yang setahun lebih ni rasa makin mencabar pulak tugas sebagai seorang ibu, tup tup dah setahun jaga anak tiba-tiba nak masuk kerja anak yang biasa menyusu badan tiba-tiba pulak nak di ajar minum pakai botol pula... duhhh bukan main seksa la. ;( Memandangkan dah terlanjur bicara ni ha, den dapat surat tawarn untuk ke peperiksaan Penerbit Rancangan... duh den pon tak tahu la macam mane lak leh tersangkut dalam bidang ni memandangkan den ni lulusan grafik.. Tapi mungkin rezeki di situ, bukan main penat den praktis mulut ni ha depan hubby... So sapa-sapa di luar sana yang bakal menjadi penerbit rancangan ni janganlah segan segan contact contact i ni ha.. I pun budak belajar lagiii yang dah beranak sorang,,, hu hu hu....

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram