Baskin Robin nak kasi AIS KRIM free kalau DATO' Chong Wei dapat GOLD.

8/05/2012 04:29:00 PM


Gambar curik gambar-gambar ais krim

Kalau Dato' Chong Wei dapat EMAS malam nie. Dapatlah kita makan Baskin Robin dari kol 8-10pm selepas buka puasa hari Rabu 8 Ogos 2012 nanti, jawapnya ramai la tak penuhkan masjid solat tarawih kerana ais krim punya pasal. Aku nak kena booking Baskin Robin ni. Agak-agak boleh reserve ke, haha.
Boleh pergi sini untuk tahu lebih lanjut
Ada 61 Oulet Baskin Robin kat Malaysia ni korang leh pergi dan korang claim la free ais krim- ada 31 jenis perasa korang leh pilih. Tapi aku tak tahu la berapa banyak korang boleh claim mau tak bengkrap kan baskin robin, haha.

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee