Baskin Robin nak kasi AIS KRIM free kalau DATO' Chong Wei dapat GOLD.

8/05/2012 04:29:00 PM


Gambar curik gambar-gambar ais krim

Kalau Dato' Chong Wei dapat EMAS malam nie. Dapatlah kita makan Baskin Robin dari kol 8-10pm selepas buka puasa hari Rabu 8 Ogos 2012 nanti, jawapnya ramai la tak penuhkan masjid solat tarawih kerana ais krim punya pasal. Aku nak kena booking Baskin Robin ni. Agak-agak boleh reserve ke, haha.
Boleh pergi sini untuk tahu lebih lanjut
Ada 61 Oulet Baskin Robin kat Malaysia ni korang leh pergi dan korang claim la free ais krim- ada 31 jenis perasa korang leh pilih. Tapi aku tak tahu la berapa banyak korang boleh claim mau tak bengkrap kan baskin robin, haha.

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram