H201ShowerFilter ada Vitamin C dan singkirkan Klorin penyebab masalah kulit

Klorin sebenarnya penyebab utama masalah kulit, oo baru I tahu
Tahu tak you all air yang selalu kita buat mandi gosok gigi tu sebenarnya ada klorin tau, kalau nak tahu klorin tu apa boleh google dan bagaimana ianya boleh affected sistem fungsi tubuh badan kita. Nak singkirkan klorin memang seriously kena 'invest' banyak duit oo untuk water filter gedebuk yang kat paip luar rumah tu, tak silap kena bayar monthly juga lah kalau tak mampu bayar habis ribu-raban, based true story dari saudara mara I la.

Siapa sangka 'water faucet' pun boleh buat muka nampak bergaya
Tapi jangan khuatir jangan risau I dah jumpa water filter khas untuk 'bathroom' iaitu H201 'which is' sangat mampu milik je I rasa plus I rasa sangat sesuai untuk bawa 'travel' sebab ianya sangat kecil dan boleh muat my 'luggage bag. Let's say kalau I nak pergi 'camping' dan tinggal dalam 'chalet' ke I rasa macam nak bawa je H201ShowerFilter ni. Boleh pasang sambil tu dapat 'benefits' dari 'shower filter H201' ni. Best kan ?

H201 lebih baik dari air ?
H201ShowerFilter ni wujud setelah hampir 15 tahun mencuba di dalam bidang penyelidikan dan pembangunan untuk menjadikan air yang kita guna selamat dan bersih sebab air adalah bahan paling utama malahan ianya teramat penting untuk setiap hidupan di dalam dunia ini. I akui kita bukan sahaja meminum air malahan membersihkan kotoran pada diri sendiri juga memerlukan air dan sebab itulah H201ShowerFilter ni wujud untuk menjadikan setiap mandian lebih bermakna dan bernilai seperti mempunyai kuasa aura terapi bagi setiap individu dengan memberikan kesan yang tenang serta lembapan pada kulit.


H201ShowerFilter telah melakukan lebih dari ribuaan ujian untuk menguji kemenyan(incense) dengan pemilik yang profesional untuk menghasilkan aroma penenang yang paling terbaik. Penyingkiran klorin pula H201ShowerFilter menggunakan siput babi ( snail mucilage ) I pun tak pasti sama ada lendir atau benda lain dan juga tepung susu ( milk powder ) sebagai penapis sebab nak jadikan mandian lebih selamat dan selesa serta menggalakkan lagi rintangan kelembapan.

Bagi I nampak macam agak sukar je la nak hasilkan penapis dengan siput dan juga tepung susu kan, I tertanya macam mana bahan-bahan ni boleh jadi tahan lama.

Ylang Ylang Iris haruman paling segar dan dapat kurangkan stress
H201ShowerFilter ni terdapat beberapa jenis haruman yang dipilih khas dari tukang minyak wangiyang profesional dimana haruman yang dipilih dapat membantu untuk melepaskan tekanan, dapat merasa ketenangan dan sistem tubuh badan lebih relaks selain itu ianya memberikan kebaikan kepada kulit.

Yang I dapat ialah haruman Ylang Ylang Iris dimana ianya mempunyai haruman yang sangat lembut, manis seperti aroma embun pagi yang menusuk di kalbu dan gabungan aroma Iris yang hangat. Selain dari haruman ni ada juga haruman lain yang you all boleh pilih seperti Black Cherry Musk, Sweet Peach Grapefruit dan juga Aqua Blue Lemon. I ingat next time nak beli another scents pula sebab rasa macam seronok je nak mandi bila tahu air mandian kita ada benefits yang baik untuk kulit bila pakai H201ShowerFilter ni.

H201ShowerFilter Sticker Original

Haruman seperti Empun Pagi dapat buat tubuh badan lebih relaks

Kecil Tapi membantu untuk singkirkan klorin

Saiz untuk pasang ke 'water faucet' mengikut saiz piawai
Cara nak pasang sangat mudah sebab ianya perlu dipasang sama ada dekat 'faucet' atau ' shower head' je. Lagipun bahagian pemasangan pun mengikut saiz standard, bendanya tak ada wayar bagai hanya seketul macam tu jadi I rasa memang tak sakit kepala pasang H201ShowerFilter ni dalam bilik air. Lagipun saiz dia kecil dan 'water faucet' I boleh support berat H201ShowerFilter ni.

Cara Pemasangan yang mudah

Boleh pasang dekat bahagian paip utama 'shower head'

Atau pasang di bahagian kepala 'shower faucet'
Kenapa perlu guna H201ShowerFilter ni ?
Sebenarnya ianya 'optional' dan mengikut keinginan masing-masing, bagi I yang baru mengenali produk H201ShowerFilter ni I sangat rekomen untuk 'beauty lover' atau yang 'concern' mengenai kesihatan untuk kulit cuba sendiri H201ShowerFilter ni. So far H201ShowerFilter ni boleh menyingkirkan klorin yang boleh meresap ke dalam badan melalui pernafasan dan juga kulit. Menggunakan air klorin sepanjang masa boleh menyebabkan masalah kulit walaupun klorin digunakan untuk mematikan kuman dan bakteria. No wonderlah masalah kulit I masih tak selesai sehingga kini. I feel lucky dapat kenal H201ShowerFilter at the moment. Serious I rasa 'concern-less' lepas pakai H201ShowerFilter ni especially untuk kulit anak-anak I.

Fresh, wangi, lembut je haruman yang keluar dari shower filter H201ShowerFilter ni
Percaya atau tidak yang H201ShowerFilter ni ada kandungan Vitamin C? Yes it is, seperti yang kita tahu vitamin C memang sangat bagus untuk merawat masalah dan mengajalkan kulit selain tu boleh mencegah penuaan, 'blemishes,' kaya dengan anti oksidan dan menjadikan rambut lebih sihat !

Paling menarik ada juga kandungan 'snail slime.' Di Korea penggunaan siput sudah menjadi rutin dalam penjagaan kulit. Dan sekarang snail slime pun dah ada dalam shower filter H201ShowerFilter ni. Snail Slime ni boleh melindungi kulit dari cahaya sinaran UV yang berbahaya dan radikal bebas persekitaran, Ianya mampu melembabkan kulit dan sangat efektif mencegah penuaan, jerawat dan juga kesan rekahan. Hmmph happy sangat dengar bila bahagian rekahan tu boleh di'heal' kembali sebab perut I lepas bersalin memang kaw-kaw pecah. :(



Ada susu tepung ? I tak pasti susu tepung apa yang digunakan untuk buat 'shower filter' ni tapi ianya dikatakan sangat efektif untuk menyingkirkan kulit mati yang dah lama tapi pengelupasan. Woah menarik ni.

Yang paling best ada aroma terapi lah yang I mentioned di atas. Dengan adanya aroma terapi dalam H201ShowerFilter ni mandian I dan dengan sekeluarga sangat best, seronok dan relaxing. Kalau selalu guna shower filter ni aroma dia tak hilangke ? H201ShowerFilter ni dah buat ujian beribu kali seperti melalui kaedah tekanan dan jumlah air, suhu dan macam-macam lagi untuk pastikan aroma still kekal gitu.

Penggunaan H201ShowerFilter ni boleh tahan 4-6 bulan untuk seisi rumah yang ada 4 orang. I macam biasa once dah habis guna yang ni I nak beli another H201ShowerFilter untuk bilik anak-anak I juga, kalau boleh nak cuba semua jenis aroma. Lepas ni kalau I stress je nak mandi dengan shower filter H201ShowerFilter ni. Heee. Kalau spesifik lagi bergantung kepada penggunaan untuk 4 orang dalam 7200L dari 45- 60 hari macam tu la.

Lagi satu 'I'm feeling lucky' yang I tak ada 'water heater,' tapi kalau you all ada 'water heater' suhu lebih dari 60"°C" boleh buat H201ShowerFilter ni cepat mengurangkan kesan efektif ya, sila berikan sepenuh perhatian ye, nanti tak ada benefits pula kalau panas sangat.

Bagi you all yang nak dapatkan H201ShowerFilter ni korang boleh beli dekat sini : > https://croiresg.com/collections/h201 <
Boleh bayar pakai Paypal & Visa dan Mandian menjadi lebih seronok dan
feeling like in SPA dengan H201ShowerFilter !



www.syafierayamin.com