IndoBowl Laku Keras sajikan Menu Mi Segera dari Indonesia

9/23/2017 03:00:00 AM


Bagi penggemar makanan mee segera tapi nak merasai kelainan menu, anda boleh menikmati sendiri mee instan tradisi dari Indonesia di outlet Indobowl. Lokasi di 72, Jalan Tasik Utama 7, Lake Fields, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Malaysia memudahkan lagi bagi mereka yang tinggal berhampiran untuk menikmati sajian yang enak dan sedap ni.

I dah cuba hampir semua sajian mee instan ni termasuklah nasi goreng serta satay. Trust me semua makanan kat sini sedap sangat ! Sekarang rasa nak makan lagi, haha ! Baru baru ni sudah VIRAL kot sampai pengunjung datang tak terlayan staff IndoBowl sampai muncung customers yang tak dilayan tu, hihi !

Harga makanan lebih kurang dalam RM7-RM15 depends la korang punya pilihan, aku selitkan harga menu kat bawah ye.



SATE MADURA SATU SET ADA 5 BATANG
DAGING RM9
AYAM : RM8
Ada macam macam campurang yang istimewa termasuklah bawang nak kasi sedap, tapi memang korang boleh rasa ayam dia gemoks2 gitu. Sedap sangat serious tak tipu !

Nasi Dendeng DAGING RM15

IndoMie Ayam Balado/IJO RM10

INDOMIE AYAM MADURA RM12

INDOMIE DENDENG BALADO RM 10

NASI GORENG AYAM BALADO









Nak tahu harga semua tu, korang boleh lawat sendiri Indobowl di Lokasi di 72, Jalan Tasik Utama 7, Lake Fields, Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Malaysia. Bolehlah bawa kawan-kawan untuk CHITCHAT tau. :)

I rasa macam nak pergi makan lagi sebab sambal dia memang awesome gitu..



Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Facebook : @IndoBowlOfficial
Instagram : @IndoBowlCafe

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram