E-Store Tony Moly sudah berada dalam Radar !

4/07/2017 01:11:00 AM



Pada 31 Mac 2017 yang lalu, Tony Moly telah berada di dalam radar laman sesawang dan menjual pelbagai produk kecantikan yang berkualiti tinggi. Jenama Tony Moly sebenarnya I memang dah kenal lama, I pernah beli Tony Moly lip tint memang I suka sangat. Most of the product semuanya datang dari Korea !

Dengan adanya www.tonymoly.com.my ianya sangat memudahkan, tak perlu keluar rumah hanya tunggu di rumah dan produk akan sampai di pintu rumah.

Terdapat 3 kategori seperti penjagaan badan, penjagaan kulit wajah dan Makeup - Wanita dan kecantikan memang tidak dipisahkan jadi pick one you thing the best for your skin.

Sempena Pembukaan E-Store Tony Moly,

I nak bagi you all RM20 cash voucher if you wish to purchase beauty products with no limit in www.tonymoly.com.my

Just Leave comment "I love Tony Moly" below. First come first serve only.

Floria Skin Care Set pun available di situ. 

.


Tony Moly Floria Nutra Energy Toner.

I baru cuba sekali, so far not bad juga formulasi dia, memang dia hidratkan kulit and jadikan kulit sangat lembut. Toner ni pun dimuatkan juga dengan Argan Oil, memang banyak khasiat kan Argan Oil.


Dalam special care set, ada 2 saiz besar 2 saiz travel. Bagi you all nak mencuba sendiri produk ni boleh beli dekat www.tonymoly.com.my | Instagram | Facebook |

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee