Sherin Ladies Spa untuk wanita bekerjaya memanjakan diri.

2/27/2017 12:35:00 AM

Badan lenguh, masuk angin, muka kendur hapir semua masalah kulit berlaku dekat badan I, kadang-kadang sampai tak larat nak uruskan semua benda, kadang-kadang nak basuh pinggan, sidai kain pun tersangatlah malas, Terasa seperti badan terbeban dengan komitmen yang melampau, badan seperti orang gaji terpaksa menguruskan rumahtangga, menjaga anak-anak 2 orang dan mencari wang saku dengan pergi ke event sana sini kemudian terpaksa memerah otak untuk mengarang karangan sendiri kalau tak ada press release.

Bila keadaan tekanan memenuhi kepala otak mulalah rasa geram, nak menangis, nak mengadu siapa yang akan dengar, takkanlah nak mengadu dengan suami, dia pun tengah struggling untuk I dan sekeluarga dia, bayar hutang rumah hutang kereta, bayar insurans prubsn lagi sampai kami terpaksa ikat perut nak makan. Ingat aku larat nak masak hari hari walaupun ada yang suggested suruh masak jangan makan kat luar. Hmmph. Dah la kena masak lepas tu kena fikir nak masak apa lepas tu  nak kena cuci peralatan lepas tu nak basuh pinggan, what da ailll, banyak habis tenaga dah kat situ tapi terpaksa terima hakikat hidup di zaman NAJIB ni memang terpaksa lah walaupun kami tergolong dari golongan peretengahan... Ya ALLAH kau hapuskanlah pemimpin yang zalim, o.O kami terbeban dengan cukai-cukai ke atas kami.. =(

(Kami ni kira independent la tak harapkan parents money)

Jadi disebabkan stress-melampau it's time for me to RELIEVE the Stress.. yea I found Sherin Ladies Spa.. jauh juga dari rumah I tapi dekat dengan rumah saudara I. hehe. jadi anak-anak I kasi stay dekat rumah saudara while I keluar pergi memanjakan diri sendiri. Memang best tempatnya khas untuk wanita muslimah di mana lelaki kena tunggu dekat luar. Jadi bagi yang jenis menjaga aurat boleh singgah Spa ni.

Tekanan mampu membuatkan seseorang
itu berada di dalam kemurungan.

I ambil urutan kaki, urutan 1 badan, body scrub, dan facial face. Rasa memang lengkap pakej I ambil. Nak dekat 4 jam juga lah, I siap tertidur lagi.

Kerusi Yang disediakan untuk Sesi Urutan Kaki
Pakaian ala-ala KIMONO style semasa sesi Rawatan
Kaki di cuci sebelum di Urut kasi wangi dulu

Muka Puas Hati masa kaki kena urut

Ada sedikit nasihat kenapa kena buat Urutan

Logo Sherin Ladies SPA

Ruang menunggu Sherin Ladies SPA

Bahagian Penjuru Sherin Ladies SPA

DEKO batu sungai Sherin Ladies Spa

TEH HALIA + DAUN PANDAN +
DAUN SERAI + GULA MELAKA

Bilik Rawatan


Antara PRODUK yang digunakan untuk Sesi Rawatan

Bagi I ianya sangat berpuas hati la, dapat pula tukang urut tenaga muda memang rasa la hilang sengal-sengal bahagian urat yang masuk ANGIN tu. Lepas ni rasa macam nak pergi lagi buat urutan lagi. Kasi urat Lembut senang sikit kan. hehe.

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Sherin Ladies SPA korang boleh layari sendiri :
| http://sherinspa.com/ | Facebook | Instagram |



You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee