Rambut kekal Bergaya untuk Jejaka yang Pentingkan Penampilan

2/27/2017 03:13:00 AM


I ingat kaum wanita je complicated rupanya kaum lelaki pun sangat lah menitik beratkan penampilan mereka. Dari syampoo sehinggalah penggayaan rambut mereka memang perlu jaga sebab zaman sekarang gaya selekeh susah nak yakinkan orang kalau dalam kerjaya.

Packaging yang sangat tredny dan dengar kata lelaki masa kini suka dengan jenis penutup secara memutar sebab ianya nampak lebih kemas dan 'feeling protected' gitu, yerla gaya skru sudah tentulah lelaki suka.

Kaum lelaki ni walaupun berambut pendek tapi nak bergaya juga, ada gaya ala-ala spikey la gaya rambut ke belakangla, hmm macam macam gaya tau sampai korang pun naik rimas tengok lelaki yang suka bergaya ni. Haha

Tapi gaya kemas lebih COOL SEBAB ianya boleh dimuatkan ke dalam apa jual majlis tau.


Elite Hair Wax terdapat dalam pelbagai varian, tak tahu la kakak orang lelaki ni jenis suka yang mana satu.. akak tengok penggunaan warna-warna pastels.. ingatkan rambut perempuan pun boleh guna tapi akak risau je memandangkan rambut akak jenis panjang, risau rambut ni terpacak macam pedang, straight  mengeras ke atas gitu. Hahahahha. Better orang lelaki je la pakai wax wax ni.

Ada 5 varian rupanya iaitu Spiky Web, wavy loose, airy wild, shiny wet dan rugged matte. Ada dalam 2 saiz.. satu pek 68 g dijual dengan harga RM17.10 setiap 1 manakala saiz poket 'on the go' dijual dengan harga RM5.90 setiap satu. Lepas ni kemain la gaya rambut orang lelaki macam macam style kan ?

Produk ni korang boleh dapatkan di seluruh farmasi, kedai runcit di seluruh MALAYSIA tau.

Happy Hair-Wax !

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee