16GOINGON17 CITTAMALL #COUNTDOWNPARTY Sangat HAPPENING !


"16Goingon17" adalah tema sambutan tahun baru di CittaMall. Kemeriahan masih terasa sehingga kini kerana CittaMall telah menawarkan pelbagai hadiah yang menarik untuk dimenangi ketika di Konsert Tahun Baru.

Citta Mall telah menyediakan satu permainan yang agak menarik dan menawarkan 5 buah smartphones bagi mereka yang mendapat 'SURPRISE' di Spin in Wheel setelah menyelesaikan 6 cabaran seperti Mad Birds, Shoot & Win, Puzzle, Snap & Win dan susun nama artis yang terlibat menggunakan bola yang bertanda huruf. Permainan yang diberi adalah sanat menarik dan sesiapa sahaja boleh menyertainya.Setelah habis permainan saya telah ke belakang 'backStage' untuk bertemu dengan artis artis tanah air yang membuat persembahan ketika "16GoingOn17"


Dina Nadzir juga telah mendendangkan beberapa buah lagu dan memeriahkan majlis serta bersua kenal dengan peminat.Antara aktiviti paling kelakar dan membuatkan penonton ketawa terbahak-bahak adalah pertandingan cat walk tanpa menjatuhkan buah pisang semata-mata untuk memenangi sebuah handphone Samsung J5.


Akhir persembahan telah dipersembahkan oleh HONEST MISTAKES Featuring Darren sehingalah detik 12AM.


Antara artis-artis yang terlibat memeriahkan 16Goingto17 di Cittamall.


Bersama Wendy Pua dan juga Dina Nadzir di belakang tabir.


Bersama @ShawnLeeBeatBox


Bersama Alvin Lee.


Bersama-sama rakan-rakan media yang hadir menjadi pasukan sorak ketika konsert, Hahah !

Kemeriahan konsert tahun baru di CittaMall telah diakhiri dengan senyuman dan resolusi supaya tahun baru 2017 menjadi lebih HAPPENING Dan semoga semua impian akan tercapai pada tahun 2017 !

Untuk maklumat lanjut sila layari :
Citta Mall
No 1, Jalan PJU 1A/48, PJU 1A, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor
Tel: +603- 7662 5000

Operations hours: Mon – Sun: 10am -10pm
Facebook : @CITTAMall
Instagram : @cittamall

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com