TOP 10 BARANGAN kegemaran yang perlu I dapatkan dari ezbuy.my !

12/28/2016 02:57:00 AM


Hi Semua !
I'm back again. So kali ni I nak cerita dekat you all barangan yang I idam-idamkan untuk tahun 2017. Di ezbuy.my pelbagai produk yang ditawarkan dengan harga berpatutan seperti barangan untuk household, pakaian kanak-kanak, makeup dan  barangan elektronik.

I ni memang kaki Online Shopper. I selalu juga godek-godek ezbuy.my sebab I suka dengan tawaran harga yang dioffer oleh ezbuy.my, percayalah ini bukan kali pertama I pernah beli barang dari ezbuy.my.

Jadi bila dah survey-survey produk kegunaan dirumah, pakaian untuk kanak-kanak, rupanya banyak juga pilihan barangan dari ezbuy.my tawarkan malahan ada juga produk yang boleh dikatakan agak berkualiti.

Kalau saya, TOP 10 barangan yang perlu I ada adalah untuk kegunaan diri sendiri, jadi TOP 10 barangan yang I nak sangat dan perlu ada ialah :

TOP 1 from my view,  Kitchen Storgae Hanging Rack. Ianya adalah tempat susun atur berus pencuci pinggan mangkuk untuk Setiap kali basuhan. Sinki akan nampak lebih cantik, bersih dan kemas. Dengan menggunakan material daripada rubber ianya boleh tahan lama. Mempunyai pelaras boleh untuk kecil atau besarkan tempat gantung. terdapat 4 pilihan Warna.
Click sini jika anda pun berminat dengan Kitchen Storgae Hanging Rack ni : >>http://invl.co/021<<

 

TOP 2 from my view  New cosmetic case portable bag with color makeup cosmetics Mary Kay professional portable manicure and tattoo makeup Kit. I seorang yang sangat meminati Makeup, jadi kalau I nak travel I usually akan bawa I punya makeup stuff, dengan adanya bag makeup macam ni, I senang nak manage barangan makeup I. Terdapat lebih kurang 6 pilihan warna bag makeup ni. Jadi saya perlu ada satu. At least barangan makeup I akan tersusun lebih kemas dan well-organized and I dapat prevent barangan I dari berselerak. Click sini jika anda pun berminat dengan Bag Makeup untuk bawa Travel : >>http://invl.co/221<<

TOP 3  from my view : Hot self-heating magnetic health belt designer belts genuine tourmaline Huwei warm warm belt . I nak kurus, I nak pinggang ramping so I think Self-heating magnetic ni boleh bakar lemak I dan jadikan pinggang I nampak ramping dan curvy. Sangat sesuai dipakai ketika melakukan latihan atau senaman dan Ianya boleh dipakai ketika hendak tidur. Depend pada user dan mengikut kesesuaian pengguna. Click sini jika anda pun berminat dengan Hot Slimming Belt ni : >>http://invl.co/321<<


TOP 4 from my view : Elderly dress mother dress in spring loaded easy mother-in-law long middle-aged women in dresses long sleeve. Walaupun I masih muda, tapi sejak I dah lahirkan 2 orang anak, I tak rasa seksi-seksi sesuai lagi dengan I, Kali ni I lebih sukakan pakaian yang cantik, elegan dan sopan santun. Pakaian macam ni bawa masuk majlis, casual dan pergi  mana-mana pun boleh pakai sebab ianya sangat sweet dan sopan. Tak perlu pakai seksi-seksi untuk nampak cantik. Pakai macam ni pun dah cantik dan ianya boleh digayakan dengan seluar atau skirt labuh. Terdapat 3 pilihan warna !  Click sini jika anda pun berminat dengan baju ini untuk kelihatan sentiasa cantik dan elegan : >>http://invl.co/421<<


TOP 5 from my view : Two color gradient lasting moisturizing lip balm lipstick lip-biting non-marking non-stick Cup waterproof Song Hye Kyo. Sekarang sudah menjadi trend nombor 1 lipstick yang mempunyai 2 warna. Satu warna yang terang dan satu warna yang lembut tapi two tone lip bar ni dia waterproof dan takkan melekat dekat cawan. Sekarang lipstick macam ni la menjadi pilihan remaja masa kini. Sekarang tengah murah tau di ezbuy.my. Jangan lupa dapatkan untuk diri sendiri mahupun as a gift for family members and friends.  Click sini jika anda pun berminat dengan lipstick two tone lip bar ini untuk bibir kelihatan sentiasa cantik dan menawan : >>http://invl.co/521<<
 

TOP 6 from my view : Korean version rice white hair and General cosplay wigs for men and women naturally handsome. Untuk yang suka pergi COSPLAY event, nak cari wigs atau pakaian COSPLAY ezbuy.my adalah pilihan yang tepat. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi dan murah. Yang ini adalah satu daripada wig yang boleh dikatakan sangat murah dan berbaloi juga.Untuk anda yang ingin menggunakan rambut palsu di waktu majlis pun sangat sesuai tau ! Click sini jika anda pun berminat dengan rambut palsu warna putih ni : >>http://invl.co/621<<


TOP 7 from my view : Amazing smart bar baby blocks spell plug plastic bags of toys for boys and girls in kindergarten children's educational 3-6. Bagi I yang mempunyai anak-anak I rasa permainan sangat menarik dan boleh mengasah daya kreativiti dan mental kanak-kanak. Ia membantu pembentukan kemahiran motor dan kemahiran mencipta pelbagai reka bentuk dengan baby Blocks ni. Click sini jika anda berminat untuk dapatkan mainan ini untuk anak-anak anda : >>http://invl.co/721<<

 

TOP 8 from my view : Jane Eyre original vintage ceramic porcelain beads long necklace sweater chain hand-woven h star. Bagi seorang wanita yang suka bergaya namun ingin kelihatan ringkas dan menarik. Long Necklace ini sangat sesuai untuk di gayakan di mana sahaja. Details yang terdapat di rantai tersebut nampak lebih elegan dan cantik. Menjadikan si pemakai lebih glamor serta meningkatkan lagi keyakinan yang lebih tinggi. Click disini jika anda berminat menghadiahkannya kepada orang yang tersayang. >>http://invl.co/821<< 


TOP 9 from my view : 925 Silver necklaces plated rose gold ladies pendant rabbit 18K natural Furong pink Crystal clavicle contracted package mail. Masa I scroll necklaces untuk wanita, I teruja dengan kristal bewarna merah jambu ni. Dihiasi dengan buah berbentuk arnab dan disador dengan emas 18k. Sangat sesuai digayakan waktu di majlis mahupun kasual. Ianya akan membuatkan si pemakai nampak lebih ayu dan comel. Click disini jika anda berminat untuk nampak comel:  >> http://invl.co/vi0 <<


TOP 10 from my view Joyoung V5plus Juicer Multi-function Automatic Mini Electric Fried Water Juice Maker MT-091. I dah lama idamkan sebuah fruit juicer. Reason I nak everyday minum fruit juices. I nak juga anak-anak I minum fresh juices where I perah sendiri. Minum air buah-buahan setiap hari akan buat badan cantik dan kulit cantik tau. Tu sebab I nak sangat-sanat Fruit juicer. Joyoung ni yang menariknya dia hasilkan jus yang sangat pekat, lazat dan lebih banyak dari juicer biasa. Tu sebab I perlukan Joyoung Fruit Juicer ni. Paling best kalau tetamu datang I hidangkan minuman sihat-sihat sahaja pada mereka. Fresh ! No added Sugar, No added water tau, only juice. Oh Hope my dream will come true through the ezbuy.my. Click sini jika anda pun berminat dengan Joyoung Fruit Juicer ni : >> http://invl.co/8c0 <<

Barangan TOP 10 kegemaran I ni sebenarnya mahal dan boleh dikatakan ianya akan travel dari China ke Malaysia. Jadi Kos penghantaran CONFIRM lah akan mahal tau. Tapi macam mana anda dapat hanya RM8.80 sahaja kos shipping dari  China ke Malaysia ? I pernah alami sendiri dan I pernah review ezbuy.my. Jadi I memang dahfaham dan hadam konsep ezbuy.my. Boleh teruskan pembacaan di sini : Guna lah PRIME jika anda inginkan kos penghantaran anda hanya RM8.80 setiap kali penggunaan servis.
>> EZBUY Prime : Beli apa sahaja dengan kos penghantaran hanya RM8.80 dari luar negara ! <<
http://invl.co/921
http://invl.co/921


Apa yang perlu anda tahu tentang Prime ni ?

  • Apa sahaja barangan yang anda beli kos penghantaran hanya RM8.80/nett
  • Pastikan anda beli barangan secara banyak kalau nak jimat.
  • Untung kalau beli barangan secara pukal, besar dan murah.
  • Untuk Pelanggan setia ezbuy.my, Prime ni sangat sesuai untuk anda menikmati program ekslusif yang memberikan anda kelebihan selama satu tahun dengan hanya RM188 tahunan tidak kira berapa berat, jumlah barangan yan anda ingin beli.
  • Upah ejen yang murah sebanyak 4% untuk pemprosesan tempahan termasuk dari parcel, packaging, dokumen yang diimport, Prime member dapat menikmati sama ada secara normal, VIP mahupun SVIP.
  • Insurans percuma sehingga RM2000 jika barangan anda hilang, mahupun diterima dalam keadaan rosak. Gantirugi mengikut polisi buy-for-me service.
Now I dah tak sabar nak membeli lagi dari ezbuy.my !

 >> "FREE RM15 Shopping Voucher" <<

​ http://bit.ly/syafierayamin 

 
http://bit.ly/allrm19


http://bit.ly/allsave50

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram