Nasi Lemak Sedap di Taman Wawasan, Hulu Langat.

12/15/2016 03:28:00 PM


Assalamualaikum dan selamat pagi.. Sape lalu look out Ampang point Dari dewan nazir boleh beli nasi lemak kat sini. Memang sedap acik tu masak yoo... kalau kedai acik ni tak buka memang tak beli kat kedai lain.. hahah.. yang layan tadi anak lelaki acik tu, kita minta sambal sotong rm4, 1 sudu besar dia letak 4x, hahaha.. memang banyak la kalau macam tu ha3..

Kadnag-kadang bila kedai acik ni tak buka memang tak lalu makan kat kedai lain yang dekat dengan rumah, bukan tak sedap tapi tak kena dengan tekak kita..

Yang acik sebelah belakang kedai jual nasi lemak, okay  je dia masak, tapi dia layan budak budak sekolah dulu baru layan kita.. walaupun kita sampai awal... terus kita tak pergi kedai acik tu dah,, haha i customer cepat merajuk you know..


Apa-apa kalau korang nak cuba nasi lemak acik ni, bolehlah singgah kat sini dekat Taman Wawasan, meman kalau korang nak lalu ke kedai kedai tu naik atas look Ampang Point dekat dengan Masjid Batu 14.. tau haha..

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee