MELANO CC VITAMIN C BRIGHTENING SUNSCREEN – Untuk Tona Wajah Lebih Cerah dan Kulit Sekata Yang BerseriMelano CC jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal, meraikan inovasi penjagaan kulit vitamin C yang terkini, dengan bangganya mempersembahkan kejayaan terbaharunya: Melano
CC Brightening UV Essence dengan SPF50+ PA++++. Produk revolusi ini direka bentuk untuk melangkaui pelindung matahari tradisional, menawarkan pendekatan pelbagai rupa untuk penjagaan kulit yang menggabungkan perlindungan matahari dan fungsi pencerahan.

Lim Mei Yuen, Pengurus Besar Rohto Mentholatum Malaysia, menekankan, Dedikasi tanpa henti kami terhadap penyelidikan dan pembangunan telah melahirkan pelindung matahari yang luar biasa yang mengandungi gabungan Vitamin C dan ramuan penjagaan kulit yang direka dengan teliti untuk kulit yang berseri sambil melindungi daripada sinaran UV yang berbahaya. 

Apa yang membezakan Melano CC Brightening UV Essence ialah gabungan dua jenis Vitamin C – asid askorbik glukosida untuk penghantaran Vitamin C yang berterusan dan magnesium ascorbyl fosfat untuk keberkesanan yang dipertingkatkan. Duo dinamik ini mencerahkan kulit kusam, mencerahkan kesan jerawat, dan mengecilkan pori-pori besar, memastikan kulit yang memancarkan kilauan dan keserian.

Manfaat Utama Melano CC Brightening UV Essence termasuk:

Perlindungan Komprehensif: Diformulasikan dengan SPF 50+ PA++++, ia memberikan perlindungan spektrum meluas terhadap sinar UVA/UVB dan menjadi perisai kulit daripada pencemaran dalam udara, lantas memastikan kesihatan dan keserian kulit yang optimum.

Pencerahan Terkini: Dihasilkan dengan campuran derivatif vitamin C dan E, pelindung matahari ini secara aktif memerangi bintik-bintik gelap, menggalakkan tona kulit yang sekata dan meningkatkan keserian dalaman kulit dengan setiap penggunaan.

Meningkatkan Penghidratan: Diselit dengan campuran sinergistik vitamin E dan Ekstrak Buah Markisa, ia memberikan ledakan penghidratan tambahan, menghilangkan dahaga kulit dan menjadikannya berasa segar dan anjal.

Penghalusan Pori: Dipertingkatkan dengan Serbuk Penyerap Sebum, pelindung matahari mengawal pengeluaran minyak muka dengan berkesan, menghaluskan liang pori, dan memberikan kesan pengaburan pori serta-merta, memastikan kanvas yang sempurna untuk pemakaian solekan dengan pemakaian berpanjangan.

Penggunaan Mudah: Dengan formulanya yang ringan, pelindung matahari dengan mudah meluncur ke kulit, menyerap serta-merta tanpa sebarang sisa berminyak menjadikan kulit berasa bertenaga dan tambahan segar dengan bau sitrusnya.

Mengapa perlu menunggu apabila anda boleh merasai Melano CC Brightening UV Essence (50g) hari ini? Dapatkan Melano CC Brightening UV Essence anda dan nikmati kilauan kulit yang kelihatan berseri dari Watsons, Shopee dan Lazada pada harga RM 69.90.

Mengenai Syarikat Mentholatum

Syarikat Mentholatum, Inc. Diasaskan pada tahun 1889 ialah pengilang dan pemasar ubat bukan preskripsi dan produk penjagaan kesihatan. Ibu pejabat berada di Orchard Park, New York, A.S.A dengan operasi di Australia, Afrika Selatan, Kanada, Scotland, Taiwan, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Mexico, Korea Selatan, P.R China, India dan Jepun.

Pembuatan dijalankan di 26 lokasi di seluruh dunia dan pemasaran / pengedaran di lebih 150 negara.
Syarikat itu, yang dipegang secara persendirian selama 99 tahun, telah diperoleh oleh Rohto Pharmaceutical Company Ltd. dari Osaka, Jepun pada tahun 1988. Rohto ialah pemain utama dalam pasaran farmaseutikal Jepun dengan produk terlaris dalam kategori penjagaan mata, topikal dan melegakan perut.

Sejak tahun 1889, Syarikat Mentholatum telah berkembang dan maju daripada pembekal kecil sabun dan peralatan mandian menjadi sebuah syarikat antarabangsa, memasarkan ubat proprietari berkualiti di
seluruh dunia. Di Amerika Syarikat, dan di banyak negara di seluruh dunia, keluarga produk Mentholatum telah memperoleh reputasi untuk kualiti dan nilai. Setiap jenama Mentholatum dijual dengan jaminan kepuasan tanpa syarat.

Jenama di bawah Mentholatum: Lipice, Oxy, Hada Labo, Selsun, Sunplay, Rohto C Cube, Deep Heating Rub.

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com